stiu pe cineva care a "promis" ca v-a lua setul ala, si nu e singurul
Trenulete H0
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Trenulete H0
yup, sunt superbe. devo, cam la ce pret evaluezi colectia aia?

Mai puneti si voi poze care nu sunt de la Flickr sau Photobucket roflol ca sa le pot vedea si eu
-
devoratorul
- gură spartă

200 de ron roflol sa imi iau si eu un set lego roflollapsanszkitamas scrie:yup, sunt superbe. devo, cam la ce pret evaluezi colectia aia?
stiu pe cineva care a "promis" ca v-a lua setul ala, si nu e singurul![]()
Astept sa ajung acasa sa vad si eu ce ai acolo roflol
-
devoratorul
- gură spartă

mai sunt 2 vagoane maro pe langa ce e in poze
erau in cutia cu fire roflol
Arata bine colectia ta mica 
De asemenea, Andrei, nu arata rau deloc geoLINE-le.
Inca vreo 2 saptamani si voi afla si eu cum sunt
De asemenea, Andrei, nu arata rau deloc geoLINE-le.
Inca vreo 2 saptamani si voi afla si eu cum sunt
- connectorxp
- comunicativ

Esti invitatul meu 
Fan Lego incepand cu 1990, in cautare de seturi vechi...
Toyota Prius driver
Toyota Prius driver
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Eu as vrea cea electrica 
-
devoratorul
- gură spartă

cea verde e intacta...nu stiu daca mai fct motorul ..sunt 15 ani de stat in cutie 
Chiar si asa... cam cat ai zice doar pentru ea?
- connectorxp
- comunicativ

Aia mica este legendara E69, o locomotiva clasica, nelipsita in sterseturile de odinioara.
Daca a stat in conditii optime nu vad de ce sa se strice, va necesita un "lube job" si putin rodaj si va fi ca noua, totusi atentie cu tensiunea, astea vechi merg pe la 12V CC, iar statiile analogice moderne scot si 16V, asa ca sunt sanse sa prajiti motorul.
N.B. Niciodata sa nu pui o locomotiva analogica (fara decodor DCC) pe un circuit digital, sunt sanse sa stricati statia sau motorul la locomotiva. In schimb poate fi alimentata de la sursa CC tip PWM (Pulse Width Modulation) pentru un control mai bun si a aprinde luminile mai usor.
Daca a stat in conditii optime nu vad de ce sa se strice, va necesita un "lube job" si putin rodaj si va fi ca noua, totusi atentie cu tensiunea, astea vechi merg pe la 12V CC, iar statiile analogice moderne scot si 16V, asa ca sunt sanse sa prajiti motorul.
N.B. Niciodata sa nu pui o locomotiva analogica (fara decodor DCC) pe un circuit digital, sunt sanse sa stricati statia sau motorul la locomotiva. In schimb poate fi alimentata de la sursa CC tip PWM (Pulse Width Modulation) pentru un control mai bun si a aprinde luminile mai usor.
Fan Lego incepand cu 1990, in cautare de seturi vechi...
Toyota Prius driver
Toyota Prius driver
Multumesc mult pentru sfatul asta.connectorxp scrie: N.B. Niciodata sa nu pui o locomotiva analogica (fara decodor DCC) pe un circuit digital, sunt sanse sa stricati statia sau motorul la locomotiva. In schimb poate fi alimentata de la sursa CC tip PWM (Pulse Width Modulation) pentru un control mai bun si a aprinde luminile mai usor.
Tocmai am descoperit un program foarte util pentru design-ul layout-urilor 
SCARM - Simple Computer Aided Railway Modeller http://www.scarm.info/index_en.html
E foarte usor de folosit, este free (spre deosebire de WinRail, etc), are o baza de date destul de vasta, cu multe tipuri de sine, multe marci de sine, Piko, Roco, Peco si tot asa
Are si vizualizare 3D, poti seta si inaltimea sinelor, si multe alte lucruri pe care inca nu am apucat sa le exlorez. Cine are nevoie sau vrea sa se joace, intrati pe site-ul programului si il luati de acolo.
SCARM - Simple Computer Aided Railway Modeller http://www.scarm.info/index_en.html
E foarte usor de folosit, este free (spre deosebire de WinRail, etc), are o baza de date destul de vasta, cu multe tipuri de sine, multe marci de sine, Piko, Roco, Peco si tot asa
Are si vizualizare 3D, poti seta si inaltimea sinelor, si multe alte lucruri pe care inca nu am apucat sa le exlorez. Cine are nevoie sau vrea sa se joace, intrati pe site-ul programului si il luati de acolo.
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salutare
M-a cam prins si pe mine hobbyul asta,dupa ce m-am uitat la cateva videouri "like-uite" de Geo pe Youtube.Pentru imi place foarte tare sa construiesc .... cred ca voi face un "layout" (nu gasesc un cuvant mai potrivit) folosind ce m-ia mai ramas din sinele PIKO.Pentru ca ador munti ... si orasele mici,voi incorpora aceste in layout.In rest vreau sa pun cat mai multe poduri si cladiri industriale.Am facut un desen ... foarte aiurit despre ce mi-am inchipuit.
[flickr]8208354833[/flickr]
Ceva idei ?
Mai stiti ceva videouri utile ?
M-a cam prins si pe mine hobbyul asta,dupa ce m-am uitat la cateva videouri "like-uite" de Geo pe Youtube.Pentru imi place foarte tare sa construiesc .... cred ca voi face un "layout" (nu gasesc un cuvant mai potrivit) folosind ce m-ia mai ramas din sinele PIKO.Pentru ca ador munti ... si orasele mici,voi incorpora aceste in layout.In rest vreau sa pun cat mai multe poduri si cladiri industriale.Am facut un desen ... foarte aiurit despre ce mi-am inchipuit.
[flickr]8208354833[/flickr]
Ceva idei ?
Mai stiti ceva videouri utile ?