Oameni nesimtit

Scrie răspuns
tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Re: Oameni nesimtit

Mesaj de tonicodrea » Dum, 12 August '12, ora 20:05

Stiu,vroiam si eu sa spun un cuvant :)

brainiacul
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de brainiacul » Dum, 12 August '12, ora 23:32

Prea multa activitate pe un topic de "razboi" pe un forum de LEGO, nu vi se pare? In loc sa oferiti feedback-uri, sa miscam topicurile cu MOC-uri, stam si ne (hai sa nu zic cum) pe care e roman si care e ungur! Sa lasam razboiul asta pentru alte forumuri, zic, nu vreti baieti? Daca ar fi atatea comentarii la MOC-uri, ar fi mult mai constructiv!!!

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Lun, 13 August '12, ora 09:54

Da,mai bine daca mergem sa postam la MOC-uri dar nu prea sunt MOC-uri noi in ultima vreme,nu de mult eu am postat unul dar doar Devoratotul a postat :? Oricum,o sa postez un MOC Bionicle astazi :D

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 13 August '12, ora 11:21

nu stiu de cemai comentati la topicul acesta. din motive necunoscute topicul acesta n-a fost inchis. oricum, hai sa incercam sa nu mai postam aici. bine? si fara mesaje de genul "sunt de acord cu tine hai sa nu mai postam". doar nu mai postati. e si asa un motiv de rusine, ca un topic de razboi e printre cele mai vizualizate si cu 8 pagini de raspuns. mai bine comentati la MOCuri vechi decat la topicuri de astea.
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

ekofresh
guraliv
guraliv

Mesaj de ekofresh » Sâm, 23 Martie '13, ora 11:45

http://adevarul.ro/news/eveniment/sabin ... index.html

Asta asa, ca tot am vazut subiectul prin presa iar voi credeati ca sunt de pe alta planeta si imi imaginez ca exista cetateni romani care urasc Romania si nu stiu de ce continua sa o locuiasca.
Eu nu am treaba cu nimeni, dar sa fii batjocorit, amenintat si umilit ca iti porti steagul nu e ceva demn de o fiinta umana.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Sâm, 23 Martie '13, ora 13:18

Asta inseamna sa pici pe partea cealalta.
Stirile si gandirea asta mi se pare copilareasca ...
ca exista cetateni romani care urasc Romania si nu stiu de ce continua sa o locuiasca.
Stau de un an jumate in Budapesta si nu am vazut schimbari in comportament .... doar atat ca acum eu sunt Romanul aici.In Ro am fost maghiar aici roman ......

ekofresh
guraliv
guraliv

Mesaj de ekofresh » Sâm, 23 Martie '13, ora 14:03

N33, tu esti roman oriunde, aici si in orice alta tara si ca vrei sa fii alta natie, tot roman esti. Asta daca nu ti-ai schimbat cetatenia.
Nu pic de nicio parte, doar ca asta demonstreaza ca acolo sunt extremisti care inflameaza lucrurile, de-o parte si de alta.

chirox_krika
gură spartă
gură spartă

Mesaj de chirox_krika » Mar, 26 Martie '13, ora 13:50

Ekofresh, de ce ai reinviat subiectul? :?
Imagine

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 26 Mai '13, ora 23:18

Ca veni vorba de nesimtiti (oameni care merita bagati in G-uri modificate pt b0v1n3 si dusi la 64z4r3)
azi la upu smurd tgmures am avut o doamna in varsta a carei antebrat a fost fracturat cand a cazut. A cazut fiindca niste pur4d31 rr0m1 au imbrancito cand in incercarea de ai fura prajiturile. What is wrong with this world!?! Alti nesimtiti is cei care nu au pic de respect fata de viata lor si a celorlalti. Adica serios? Ambulanta victime multiple+B2+C1 (in total 17 victime) din care 16 in zona de campie (zau, valea larga, mihesu, seulia, etc)
Eu nu discriminez pe nimeni dar cred ca prostii tarani n-ar trebui sa primeasca carnetul decat cu examene suplimentare (si serviciu la upu/morga, ca sa le piara cheful de condus neregulamentar); si as extinde varsta minuma pt carnet de la 18 la 21 de ani. Si evident, pt condus in stare de ebrietate as da inchisoare 2-5 ani cu executare (munca silnica la vreun canal e prea de tot)

Alte pareri despre acest fel de nesimtiti?
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Dum, 26 Mai '13, ora 23:44

Inca o parere,copii,nu incercati asta pe drumuri,ca nu merita sacrificiul,chiar daca il faci pentru cel de sus.
h[url]ttp://www.youtube.com/watch?v=_3WWpCUme3M[/url]

herta.blumen
tăcut
tăcut

Mesaj de herta.blumen » Mie, 11 Septembrie '13, ora 14:57

Tot oameni suntem cu totii, bine ar fi daca nu ar mai exista prejudecatile. Cum spunea cineva mai sus, sunt oi negre si de o parte si de cealalta. Ce-ati zice sa ne acceptam unii pe altii si cu bune si cu rele.

andries.sara
tăcut
tăcut

Mesaj de andries.sara » Dum, 22 Septembrie '13, ora 14:31

Oamenii nu sunt foarte diferiti de caini sau alte animale. Iti simt frica si profita cu aceasta ocazie. Eu zic ca avem totusi de invatat din asta si ar trebui sa ne adaptam, nu sa ne revoltam ca nu rezolvam nimic.