ce sa mai zic, ma bucur ca nu m-ai dat dracu doar pe mine, bine ca mai sunt si altiiN33 scrie:@Ekofresh:Nu doar de tine am zis ... am zis de toti care apartin de acea categorie.
Oameni nesimtit
-
ekofresh
- guraliv

Re: Oameni nesimtit
- Ikon
- gură spartă

Sau cum zicea un mare rasist: I don't have a beef with you, I have a beef with your people roflol .
Classic Lego is the best!
- dinutu
- gură spartă

***** *** **** ***** **** *** ** *****! ***** ****** ****** **** ******! Nu va mai puneti mintea cu el, ca e prea pe sus pentru noi ( s-ar putea sa cada in nas si sa-l cam doara roflol )
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Sincer, nici eu nu sunt de acord cu ce fac unii maghiari. Dar asta nu inseamna ca imi exprim frustrarile pe un forum LEGO care nu are nicio legatura cu politica sau istoria Romaniei. In locul adminilor as inchide acest topic pentru ca duce la razboaie inutile intre membrii forumului.
Insert witty signature here
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Da,prostia nu are casa sau nationalitate ...
-
chirox_krika
- gură spartă

Ce s-a mai schimbat topicul asta de la prima pagina!!! Valentin ala mi se pare a fi un f***ing annoying dumb A**.
Si totusi, la faza "unguri vs. romani" ekofresh cam exagereaza. Nu e vorba despre toti ungurii sau toti romanii. Depinde de persoana. Asa cum exista oameni prosti in Ungaria, exista in Romania, Germania, Statele Unite, etc.etc. Sa incercam sa facem pace, cel putin aici, pe forum.
Si totusi, la faza "unguri vs. romani" ekofresh cam exagereaza. Nu e vorba despre toti ungurii sau toti romanii. Depinde de persoana. Asa cum exista oameni prosti in Ungaria, exista in Romania, Germania, Statele Unite, etc.etc. Sa incercam sa facem pace, cel putin aici, pe forum.
Mai ales Statele Unite roflol Lucrez la o multinationala care are clienti in special din SUA (si Canada) si in fiecare zi ne minunam cat de prosti, redusi la minte, si altele de genul, sunt cei de acolochirox_krika scrie:Ungaria, exista in Romania, Germania, Statele Unite, etc.etc.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
cred ca prietenul N33 va fii foarte aprobator in legatura cu asta roflol roflol roflolgeo2087 scrie: Mai ales Statele Unite roflol Lucrez la o multinationala care are clienti in special din SUA (si Canada) si in fiecare zi ne minunam cat de prosti, redusi la minte, si altele de genul, sunt cei de acolo
btw, subeictul asta a fost dat uitarii deja de mult timp
-
devoratorul
- gură spartă

roflol pai....daca vrei sa facem pace....de ce...pe sufletul lui burebista....ai redeschis topicul asta care era mort din 08 Noiembrie '11, o roflolchirox_krika scrie:Ce s-a mai schimbat topicul asta de la prima pagina!!! Valentin ala mi se pare a fi un f***ing annoying dumb A**.
-
chirox_krika
- gură spartă

Ooooops :oops: ... Scuze... N-am vazut data. Dar am o scuza: sunt miop la ochiul stang. Doar spuneam si eu...
- lapsanszkitamas
- gură spartă

roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflol roflolDar am o scuza: sunt miop la ochiul stang.
la ce ai mai folosit aceasta scuza? eventual la scoala?
-
chirox_krika
- gură spartă

N-am vazut data ultimului mesaj din neatentie. Doar glumeam la "scuza" (de fapt nu, chiar sunt miop la ochiul stang). :roll:
- lapsanszkitamas
- gură spartă

eu ma refeream la faptul ca: chestia cu miopia poate fii o scuza extrem de buna in situatii delicate, de exemplu la scoala.

se iarta. toti noi venitii "reinvie" cate un subiect. eu am "reinviat" vreo 10 la MOCuriN-am vazut data ultimului mesaj din neatentie
- tonicodrea
- gură spartă

Am citit tot topicul si nustiu ce aveti vu partea mea de tara..TRANSILVANIA!Mie nu imi pasa nici daca e in Ungaria,Romania,Slovacia,America de Nord,aici m-am nascut asa ca nustiu ce aveti cu Transilvania in Romania sau Ungaria..Si cred ca ekofresh a exagerat peste "Trag o linie de foc si numai joc",adica a devenit super-rasist,topicul a fost creat ca N33 sau Niki cum vreti ,sa va avertizeze despre acest "Fulger Valentin" ca este foarte nesimtit si ar trebui sa il raportati la ikarus,si ekofresh i-a isultat pe toti oameni de cetatenie Maghiara care locuiesc in Romania,taica-meo este Maghiar si acum este preot Greco-Catolic si un om foarte respectat in Marmures deci intr-un fel mai insultat pe mine si pe toata lumea de cetatenie Maghiara chiar si 1%,poate bunicul lui ekofresh este Maghiar si atunci s-a insultat singur,nu vreau sa supar pe nimeni,doar sa clarific putin 
-
chirox_krika
- gură spartă