LDH 25
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
LDH 25
Salutare
Mi-am facut primul MOC de tren,o locomotiva mica ,romana LDH 25.
Functioneaza cu un motor M,poate ar fi fost mai bine cu un motor de 9V dar nu am avut un libera.
Sa las povestile si sa trec la poze ...
[flickr]7592756526[/flickr]
[flickr]7592757312[/flickr]
Restul pozelor sunt pe Flickr si va fi si pe MOC pages
http://www.youtube.com/watch?v=kO0u2Bq5 ... re=mh_lolz
Sunt unele lucruri care nu imi plac la locomotiva ... dar poate o fac in 8 stud latima,ca asta are doar 6,in poze mi s-a parut cam mica si de aceea am facut-o de 6.
Mi-am facut primul MOC de tren,o locomotiva mica ,romana LDH 25.
Functioneaza cu un motor M,poate ar fi fost mai bine cu un motor de 9V dar nu am avut un libera.
Sa las povestile si sa trec la poze ...
[flickr]7592756526[/flickr]
[flickr]7592757312[/flickr]
Restul pozelor sunt pe Flickr si va fi si pe MOC pages
http://www.youtube.com/watch?v=kO0u2Bq5 ... re=mh_lolz
Sunt unele lucruri care nu imi plac la locomotiva ... dar poate o fac in 8 stud latima,ca asta are doar 6,in poze mi s-a parut cam mica si de aceea am facut-o de 6.
Ultima oară modificat Joi, 19 Iulie '12, ora 00:17 de către N33, modificat de 2 ori în total.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: LDH 25
Interesant! Foarte tare ca ai folosit un motor M inloc de motoarele alea de tren! Iar BB-ul si receiverul le-ai pus in remorca
roflol
Vreau sa te intreb : receiverul prinde undele de la telecomanda daca sta ,,inchis"?
Edit: Inca ceva: Vad ca ai 200 de poze pe flickr ; platesti in continuare sau lasi sa se stearga primele poze?
Vreau sa te intreb : receiverul prinde undele de la telecomanda daca sta ,,inchis"?
Edit: Inca ceva: Vad ca ai 200 de poze pe flickr ; platesti in continuare sau lasi sa se stearga primele poze?
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
EU VROIAM SA FAC LOCOMOTIVA AIA!!!!!
never mind, e chiar frumoasa
edit: aham... da. nu mai e folosita de aia n-am recunoscut-o. e vreuna acolo in sihjet de te-ai hotarat s-o faci chiar pe micuta asta?
- N33
- gură spartă

Prinde,dar are o raza mai mica,asa "inchisa".Vreau sa te intreb : receiverul prinde undele de la telecomanda daca sta ,,inchis"?
Da pe draqu,nu platesc eu pt prostii din astea,de aceea m-am inscris pe MOC pages.Edit: Inca ceva: Vad ca ai 200 de poze pe flickr ; platesti in continuare sau lasi sa se stearga primele poze?
De aceea am facut aceasta locomotiva pentru ca mi s-a parut mica si draguta,ceva perfect pentru inceput.
Vedeti ca scarila la locomotiva nu stau bine,ca mi-ar trebui piese din alea de colt siii ... nu se vede pe poze dar daca nu as fi pus 2 placi,rotile dintate puteau fi vizibile.
Mai am probleme cu locomotiva,dar .... sper ca problemele sa se rezolve
- lapsanszkitamas
- gură spartă

hoppa! numa acum observ ca ai scris titlul gresit! nu e LDH (Locomotiva Diesel-Hidraulica) ci e LDM/LDMM(Locomotiva Diesel-Mecanica). sti, sa nu inducem in eroare oamenii. doar un sfat mict, incearca sa mai lucrezi la acoperis 
- N33
- gură spartă

http://cfr.stfp.net/?class=07
Uite,este LDH
Stiu,stiu ... acoperisul nu este prea bine,mi-ar trebui inca o piesa din aia (alba) cum are in fata,langa teava de esapament.Ca in gri am cateva,cred ca si in negru
Uite,este LDH
Stiu,stiu ... acoperisul nu este prea bine,mi-ar trebui inca o piesa din aia (alba) cum are in fata,langa teava de esapament.Ca in gri am cateva,cred ca si in negru
- lapsanszkitamas
- gură spartă

vad si nu-mi vine sa cred! ca doar se vede clar la loti bara aia. chiar si tu ai bagat bara aia la tren. ma rog... nu te lua dupa internet ca mereu greseste 
-
kayjaycolezane
- vorbăreț

foarte frumos

- tonicodrea
- gură spartă

Frumos...DAr intrebarea mea este de ce #$#$ nime nu face un MOC cu o singura culoare principala si vre-o doua secundare,si de ce nu ai pus piese fine pe locomotiva ca ar fi aratat mai real,ca cele a lui Mihai Marius Mihu.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

inainte sa-ti explice N33 pe limba lui iti zic eu frumos ca asta a fost o jignire cat casa de mare, nu doar pt N33, ci pt toti cei care nu au atatea piese si atat "talent" cat are Mihai Marius Mihu. doar fiindca el e unul din cei mai buni, nu inseamna ca el este etalonul. in primul rand apreciem PASIUNEA, dupa aia urmeaza talentul si piesele. PASIUNEA tine de fiecare dintre noi, insa talentul si numarul pieselor NU depind de noi. poate ne-am nascut prosti sau saraci, asta e. (no offense)tonicodrea scrie:Frumos...DAr intrebarea mea este de ce #$#$ nime nu face un MOC cu o singura culoare principala si vre-o doua secundare,si de ce nu ai pus piese fine pe locomotiva ca ar fi aratat mai real,ca cele a lui Mihai Marius Mihu.
pe de alta parte asa arata locomotiva si e frumoasa asa cum e. nu poti sa "reduci la scara" orice si sa-l faci din lego. nici macar seturile oficiale nu arata mereu bine (vezi Creator Boeing 787)
in al treilea rand tu n-ai ce comenta la system intr-un mod asa de critic din moment ce ai postat un singur MOC, si acela fiind LAF (nu-i nici o problema cu asta, dar n-ai habar la system)
in al patrulea rand putini membri MOCuiesc, si mai putini posteaza MOCurile. cu astfel de critice destructive vei descuraja pe cei care MOCuiesc si posteaza MOcurile
in al cincilea rand, asta ca prieten ti-o zic, NICIODATA sa nu compari doua persoane cand una/ambele sunt de fata
scz de tonul nu-prea-prietenos, dar asta m-a atins in adancul imini si nu puteam sa stau ca r4h4tul in parc
-
chirox_krika
- gură spartă

Toni, asta merge doar la BIONICLE. Te rog nu critica aiurea-n tramvai (sau, in cazul asta, in tren roflol ) un MOC chiar reusit.
- N33
- gură spartă

nu au atatea piese si atat "talent" cat are Mihai Marius Mihu
nime nu face un MOC cu o singura culoare principala si vre-o doua secundare,si de ce nu ai pus piese fine pe locomotiva
Super sunt prost,netalentat,nu am piese,nu folosesc o singura culoare,nu am habar de LEGO ... ms baieti,cred ca termin cu MOCuitul ... si nu mai postez nici FAUN-ul.poate ne-am nascut prosti sau saraci
Am avut o zi proasta,ma linistesc maine !
- Mihai Marius Mihu
- guraliv

Toni, aici nu este un concurs si nu ne intrecem in "talente".
Ma pui intr-o situatie neplacuta fata de ceilalti si nu vreau sa se inteleaga ca eu postez MOCuri ca sa ma dau "mare si tare".
Cand am descoperit prima data forumul m-am bucurat foarte mult ca exista asa ceva in Romania si am ales sa contribui si eu cu atat cat pot la aceasta comunitate.
Pentru N33, locomotiva este intradevar reusita si nu trebuie sa renunti sau sa fi descurajat din cauza unor critici si asta ti-o spun din propria experienta.
Ma pui intr-o situatie neplacuta fata de ceilalti si nu vreau sa se inteleaga ca eu postez MOCuri ca sa ma dau "mare si tare".
Cand am descoperit prima data forumul m-am bucurat foarte mult ca exista asa ceva in Romania si am ales sa contribui si eu cu atat cat pot la aceasta comunitate.
Pentru N33, locomotiva este intradevar reusita si nu trebuie sa renunti sau sa fi descurajat din cauza unor critici si asta ti-o spun din propria experienta.
Ultima oară modificat Joi, 26 Iulie '12, ora 10:56 de către Mihai Marius Mihu, modificat 1 dată în total.
- tonicodrea
- gură spartă

Am sters mesajele deoarece Mihai Marius Mihu m-a motivat sa nu mai fiu suparat pentru ca li se intampla multor oameni.
Ultima oară modificat Mie, 25 Iulie '12, ora 11:16 de către tonicodrea, modificat 1 dată în total.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

nu ma refeream la tine, stii bine asta. era o generalizare. cand am scris adjectivele acelea ma gandeam la mineN33 scrie:nu au atatea piese si atat "talent" cat are Mihai Marius Mihunime nu face un MOC cu o singura culoare principala si vre-o doua secundare,si de ce nu ai pus piese fine pe locomotivaSuper sunt prost,netalentat,nu am piese,nu folosesc o singura culoare,nu am habar de LEGO ... ms baieti,cred ca termin cu MOCuitul ... si nu mai postez nici FAUN-ul.poate ne-am nascut prosti sau saraci
Am avut o zi proasta,ma linistesc maine !
@tonicodrea: hai n-o lua personal, doar am vrut sa-ti aduc la cunostiinta ca nu e frumos ce ai csris acolo. nu-i nici o problema, fiindca esti mic, dar e bine sa stii din timp. stim ca n-ai avut intentia de a ne supara