Sediul de pe pamant al clonelor din Star wars
- valy12
- comunicativ

Sediul de pe pamant al clonelor din Star wars
Sallz am revenit cu un MOC creat de mine stiu ca am spus ca o sa fac o baza de spioni dar inca n ue gata si intre timp am facut o baza Star Wars sper sa va placa deoarece e primul meu MOC dupa mine cred ca se putea mai mult dar am facut asta fiindca mi se parea tare baza contine la parter o ''parcare'' pentru masinariile uriase de lupta la etaj tot cateva "parcari" pentru navete si sus stau clonele pentru tratament medical imi pare rau ca am facut numai o poza dar nu mai aveam memorie la aparatul foto: http://www.flickr.com/photos/83188616@N ... hotostream
Im lego fan!Lego is my life.
-
devoratorul
- gură spartă

Re: Sediul de pe pamant al clonelor din Star wars
[flickr]7620314632[/flickr]
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
de cand spuneai ca lucrezi la TLG?
cand am citit postul am crezut ca e ceva cu AT-TE-uri si LAAT/i-uri adr si asa e bine. e foarte fain, imi place mult ca e detaliat. pana si schema de culori (gray-dk gray-black) aduce a Imperiul Galactic. AT-AT-urile sunt superbe, de zeci de ori mai frumoase ca Mini AT-AT-urile oficiale. insa, nava imperiala mai are nevoie de ceva lucru. din cate stiu eu trebuie sa fie un pic mai mare, iar TIE-urile unpicut mai micute.
ma bucur ca in sfarsit a aparut un MOC gen Mihai Marius Mihu cu tematica SW
P.S.: un mic sfat: incearca sa folosesti si butoanele "." si ",". punctuatia ne ajuta sa intelegem ce vrei sa spui
- alexutzu300
- gură spartă

Chiar ca wow
Sincer,nu ma asteptam.Ai putea sa faci mai multe poze,te rog?Si cu spatele,de curiozitate.Daca chiar e munca ta,felicitari
La cat mai multe MOCuri.

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Foarte fain! Foarte detaliat, imi place foarte mult! Din moment ce nu ma pricep la SW, nu mai zic nimic decat: imi place foarte mult SI as vrea si eu sa vad mai multe poze 
-
devoratorul
- gură spartă

usile hangarului sunt glisante?
- valy12
- comunicativ

ms mult pentru aprecieri si devotatorul daca te referi ca usile se misca in parti da sunt glisante
-
chirox_krika
- gură spartă

- Mihai Marius Mihu
- guraliv

Pentru mai multe poze aici: http://www.brothers-brick.com/2008/06/2 ... rial-base/
Modelul este exceptional dar si celebru, nu puteam sa stau indiferent si sa nu le spun tuturor ca te pacalesti pe tine insuti.
Te rog sa ne arati o creatie personala. Buna sau rea oricum o fi ea, cel mai important lucru este sa fie a ta.
Modelul este exceptional dar si celebru, nu puteam sa stau indiferent si sa nu le spun tuturor ca te pacalesti pe tine insuti.
Te rog sa ne arati o creatie personala. Buna sau rea oricum o fi ea, cel mai important lucru este sa fie a ta.
-
devoratorul
- gură spartă

roflol de aceea am intrebat daca sunt glisante roflol
- Ikon
- gură spartă

Stii cum se cheama asta la mine pe strada? Ai belit coceanu' roflol .
Classic Lego is the best!
- valy12
- comunicativ

buna imi cer scuze ca v-am pacalit dar eram prea agitat si lucrarea mea inca nu e gata si multi mi-au spus la pagina de bun veniti ca asteapta MOC-uri de la mn asa ca nu am stiut ce sa fac ar oricum ce ziceti ca maine sa va arat ce am facut pana acum cu baza si in acelasi timp si academia de spioni ok? imi cer mii de scuze ca v-am pacalit in nas pe toti va rog acceptati-mi scuzele

-
devoratorul
- gură spartă

roflol scuzele acceptate
roflol roflol roflol
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salutare Valy12
Ori cat de ramas in urma ai fi,nici o data nu incerca sa furi creatiile altora,daca era vorba despre alt ceva,mai important ai fi putut trage si o pedeapsa dupa tine.
Aici pe forum se iarta,dar in lumea reala va fi o alta situatie ... si nu zic asta doar asa.
P.S. Tuturor zicem ca asteptam MOCuri la pagina de nou venit
Ori cat de ramas in urma ai fi,nici o data nu incerca sa furi creatiile altora,daca era vorba despre alt ceva,mai important ai fi putut trage si o pedeapsa dupa tine.
Aici pe forum se iarta,dar in lumea reala va fi o alta situatie ... si nu zic asta doar asa.
P.S. Tuturor zicem ca asteptam MOCuri la pagina de nou venit