ROMAN,camionul nostru preferat
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
ROMAN,camionul nostru preferat
Mai de mult cineva de aici mi-a spus sa ac un ROMAN,chestai asta a iesit.
Nu am gasit alt parbriz asa ca am ramas la asta dar tot nu mi se pare bun !!!
In rest am incercat sa o fac cat de real posibil.
Astept comentarii si idei ce as putea face,cum as putea imbunatati camionul !
Nu am gasit alt parbriz asa ca am ramas la asta dar tot nu mi se pare bun !!!
In rest am incercat sa o fac cat de real posibil.
Astept comentarii si idei ce as putea face,cum as putea imbunatati camionul !
- brainiacul
- vorbăreț

Re: ROMAN,camionul nostru preferat
Studiaza mai bine camionul real.. Vezi ca grila, spre exemplu, se incadreaza intre faruri, nu trece pe deasupra lor. http://i194.photobucket.com/albums/z241 ... 4436mr.jpg
- N33
- gură spartă

Da stiu dar acolo este o gaura,de aceea am pus grila acolo,dar cred ca o scot acuma.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
e fain, foarte realist. din pacate nu exista parbriz 6*1*2, asa ca ca trebui sa te multumesti cu cele 3 piese de 1*2*2
- dinutu
- gură spartă

Ce romanut dragut!
Mie imi place, ai facut si cateva detalii, cum ar fi placa aceea pusta in varful benei dar cred ca peretii benei sunt un pic cam grosi, nu stiu ce model ai incercat sa faci, nu prea ti-a iesit... Si poate daca ai piese si tii la mocul asta, cum te stiu, incerci alte chestii cu el, sa-ti faci camionul tau * N33's truck! * Ar fi interesant un acoperis mai rotunjit, niste aparatori negre la toate rotile, si cine stie, poate chiar o scara ceva mai mare...
Oricum, felicitarile mele, te pricepi la scara mica, sa stii!
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
- thedutch21
- gură spartă

hmmm...dragut! dar...
1. Incearca sa pui farurile mai in margine, iar intre ele pune o piesa neagra simpla, nu grila de-aia;
2. Cabina mi se pare cam prea in fata; la modelul real puntea fata e mai sub cabina decat la modelul tau;
3. Bena la modelele Roman nu este perfect dreptunghiulara (privita din lateral); poate reusesti s-o faci si u mai.. decupata, ca sa semene mai mult cu originalul
4. Tot legat de bena... este fixa acolo, sau se ridica? Nu cred ca ar fi foarte complicat sa o faci sa se ridice
5. all-in-all... mie-mi place si asa cum e acum, dar am vrut sa fiu putin carcotas si sa iti zic deosebirile de modelul real. Bv!
Cum sunt fan Technic, mi-as dori sa vad acest camion, cu PF, din lego technic. Ce zici? Te incumeti?
1. Incearca sa pui farurile mai in margine, iar intre ele pune o piesa neagra simpla, nu grila de-aia;
2. Cabina mi se pare cam prea in fata; la modelul real puntea fata e mai sub cabina decat la modelul tau;
3. Bena la modelele Roman nu este perfect dreptunghiulara (privita din lateral); poate reusesti s-o faci si u mai.. decupata, ca sa semene mai mult cu originalul
4. Tot legat de bena... este fixa acolo, sau se ridica? Nu cred ca ar fi foarte complicat sa o faci sa se ridice
5. all-in-all... mie-mi place si asa cum e acum, dar am vrut sa fiu putin carcotas si sa iti zic deosebirile de modelul real. Bv!
Cum sunt fan Technic, mi-as dori sa vad acest camion, cu PF, din lego technic. Ce zici? Te incumeti?
- N33
- gură spartă

Multumesc pt idei !!!
Asta m-a ajutat mult.Il refac .... nu stiu cand ... dar incorporez ideile voastre.Doar sa ajung o data acasa si sa pun mana pe iesele alea ce au sosit mai de mult !
Versiunea Technic .... pai il pun pe lista dar am cam ramas fara Technic de cand am facut TTul
Thx again pt idei !
Asta m-a ajutat mult.Il refac .... nu stiu cand ... dar incorporez ideile voastre.Doar sa ajung o data acasa si sa pun mana pe iesele alea ce au sosit mai de mult !
Versiunea Technic .... pai il pun pe lista dar am cam ramas fara Technic de cand am facut TTul
Se poate ridica,asta era in planul original.Tot legat de bena... este fixa acolo, sau se ridica? Nu cred ca ar fi foarte complicat sa o faci sa se ridice
Thx again pt idei !