Mai multe MOCuri
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Mai multe MOCuri
Salutari ... nu sunt prea multe MOCuri noi pe aici si eu am facut cate ceva ... masini si vehicule de constructii. Am fotografiat cateva ..
Stiu ca nu este o poza buna doar pana fac poze faine ...
Mai construiesc strada asta cand am piese si timp dar acum doar atata am putut asambla roflol
Nu toate sunt MOCuri din poza,de exemplu buldozerul micut e un set ... mai exact 7246
Poza nu incape dupa cum vad eu,dati click dreapta si view.
P.S. Mai am si un excavator si alte masinarii de constructii dar nu toate sunt complete din lipsa de piese :|
Stiu ca nu este o poza buna doar pana fac poze faine ...
Mai construiesc strada asta cand am piese si timp dar acum doar atata am putut asambla roflol
Nu toate sunt MOCuri din poza,de exemplu buldozerul micut e un set ... mai exact 7246
Poza nu incape dupa cum vad eu,dati click dreapta si view.
P.S. Mai am si un excavator si alte masinarii de constructii dar nu toate sunt complete din lipsa de piese :|
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: Mai multe MOCuri
Termina-l de constrit, fa poze clare si posteaza pe flickr
. Arata foarte bine!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
wow acea masina de gunoi e formidabila. ti-a iesit foarte bine. sunt extrem de nerabdator sa vad si restu
- thedutch21
- gură spartă

N33, cand pui pozele pe flicker, pune si poza aia ce mi-ai aratat mie, cu modelul de camion dupa care te-ai inspirat 
si incearca sa faci si un model dupa ROMAN-ul nostru...adica mai patratos la cabina
si incearca sa faci si un model dupa ROMAN-ul nostru...adica mai patratos la cabina
- N33
- gură spartă

Bine ... fac un wishlist prima data roflol
Stiu si eu,nu prea merita sa pozez iar cu telefonul ... mai bine cand ma intorc in Ro ... ca acasa am un aparat mai bun
P.S. Pt fanii Technic,modific un pic TT-ul ! roflol
Stiu si eu,nu prea merita sa pozez iar cu telefonul ... mai bine cand ma intorc in Ro ... ca acasa am un aparat mai bun
P.S. Pt fanii Technic,modific un pic TT-ul ! roflol
- N33
- gură spartă

Deci aici este inca o poza aiurea despre TTul meu ... cea mai noua versiune..
Am modificat cabina si am montat motorul pt directie in cabina,pentru ca acolo incapa mai bine ...
Sa las blha blah-urile de o parte si sa arat poza super oribila facuta cu telefonul roflol
Cred ca mai trebuie sa pun 2 steaguri pe el... unu cu ROLUG si celalalt cu MALUG
Am modificat cabina si am montat motorul pt directie in cabina,pentru ca acolo incapa mai bine ...
Sa las blha blah-urile de o parte si sa arat poza super oribila facuta cu telefonul roflol
Cred ca mai trebuie sa pun 2 steaguri pe el... unu cu ROLUG si celalalt cu MALUG
- N33
- gură spartă

Am inceput un Ferarri ENZO !
Am cautat un pic si nu au prea facut oamenii MOCuri faine dupa aceasta masina ... deci idea a vanit cand am facut un cadru mic motorizat ... si ce am pus pe el semana cu ENZO-ul deci am inceput sa-l fac si l-am si terminat ca nu mai am piese roflol
Astept oferte pt piese rosii si negre (mai ales plate-uri) sa-l pot termina roflol roflol roflol
Am cautat un pic si nu au prea facut oamenii MOCuri faine dupa aceasta masina ... deci idea a vanit cand am facut un cadru mic motorizat ... si ce am pus pe el semana cu ENZO-ul deci am inceput sa-l fac si l-am si terminat ca nu mai am piese roflol
Astept oferte pt piese rosii si negre (mai ales plate-uri) sa-l pot termina roflol roflol roflol
- Fişiere ataşate
-
- ENZO 03.jpg (244.94 KiB) Vizualizat de 1100 ori
-
- ENZO 02.jpg (235.7 KiB) Vizualizat de 1100 ori
- thedutch21
- gură spartă

Foarte bine la partea din fata. Aripile rotilor din fata ar trebui sa le faci rotunjite... La geamuri o sa ai ceva probleme pt ca trebuie si ele rotunjite. In rest e ok... pana acum 
- N33
- gură spartă

Deci ... ultimul update pt Ferarri ENZO
Deja incepe sa arata bine dar unele piese tot nu sunt in culorile potrivite !!!!!
Probleme tehnice inca nu au aparut -> sunt bun ! roflol
Un lucru ma ingeijoreaza ... aripile (cred ca asa se zice) de la rotile din fata pt ca daca masina are directie trebuie sa se invarta rotile !
Deja incepe sa arata bine dar unele piese tot nu sunt in culorile potrivite !!!!!
Probleme tehnice inca nu au aparut -> sunt bun ! roflol
Un lucru ma ingeijoreaza ... aripile (cred ca asa se zice) de la rotile din fata pt ca daca masina are directie trebuie sa se invarta rotile !