Filme bune de vazut

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Filme bune de vazut

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 09 Februarie '12, ora 20:22

Am facut acest topic pt a vedea care sunt filmele voastre favorite si pentru a afla despre alte filme... bune :) .
Star Wars-urile nu trebuie sa le amintiti, sunt opere cinematografice roflol ;)
Se pun si filmele animate, de comedie ( :D ), de actiune, toate filme FRUMOASE si care MERITA sa fie vazute.
Eu stiu mai multe, dar ca sa incep cu niste comedii clasice pt. toata familia : Home Alone 1-4 ;)

P.S. Va rog sa specificati si in ce ,,grupa" s-ar clasifica (animatie, comedie, aventura, etc.)

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Re: Filme bune de vazut

Mesaj de alexutzu300 » Joi, 09 Februarie '12, ora 20:44

viewtopic.php?f=7&t=151&start=15
In alta ordine de idei,visul meu e sa devin scenarist/regizor,deci m-ai nimerit la faza asta :D
Am un mediu-metraj vazut acum cateva saptamani si care mi se pare genial.Marilena de la P7,se gaseste pe internet,facut de Cristian Nemescu.Nu e recomandat copiilor,e +15 sau ceva,asa ca voi sa va prefaceti ca nu ati citit asta. roflol
Apoi,un film bun vazut recent ar fi Drive,cu Ryan Gosling,care e drama/crima.O doamne,nu stiu,sunt extrem de multe filme bune :D
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.

Nick-Name
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Nick-Name » Joi, 09 Februarie '12, ora 21:02

V for Vendetta, Cowboys and Aliens, Green Lantern. Astea sunt ultimele filme la care m-am uitat eu. Toate (in special Vendetta) sunt faine si merita vazute :D Sunt majoritatea de actiune si pot fi vazute si cu parintii ;
Nick-Name | Ωmega

Atlantis - Orasul Scufundat

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Joi, 09 Februarie '12, ora 21:40

Alvin and the Chipmunks 1, 2 si 3, Toy Story 1, 2 si 3, Cars 1 (am plans la final roflol ) si 2, un film cu gandaci care mananca oameni, unul cu plante care mananca oameni (nu mai stiu cum le zice, dar in ala cu gandacii, niste exploratori gasesc un cadavru de mamut in gheata si in el e o bacterie preistorica, care evolueaza in gandac, iar in cel cu plante niste adolescenti se duc pe un templu Maya unde cresc plante carnivore si sunt tinuti acolo de un trib... In ambele filme supravietuieste fata, ambele au final "nefericit"), Terminator si X-Men, Harry Potter toate filmele, LOTR... :)
LEGO System Master!

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Joi, 09 Februarie '12, ora 21:51

Star Trek The Next Generation (Cpt. Picard a devenit internet meme :D :D ), Lie to Me, Armageddon, 2012, Sherlock Holmes I-II, Stealth-Invisible Danger, Evadatul, O noapte la muzeu I-II, Inside Man, 12 angry men (alb negru CLASSIC), Fantastic 4 (varianta din 200*), Big Fat Liar, Liar Liar, Dumnezeu pentru o zi, Detectiv in Los Angeles, Big Momma's House, Ice Age I-II-III, Mr. Bean (tot ce se poate), Cars I-II, The Sniper etc etc
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Joi, 09 Februarie '12, ora 22:16

Ar trebui sa fie titlul: Filme bune de vazut pana nu vine ACTA roflol

Eu ma uit la horror si thriller:Drag me to hell,SAW .....

In rest ce mi-a placut si l-am vazut nu de mult este:Enemy at the gates
Este un film bun,desprea al doilea razboi mondial,batalia de la Stalingrad :D
Celelalte sunt ce au mai aparut,cum a mentionat si Nick: Cowboy's & Alien's

Sunt o gramada de filme bune,depinde ce preferi ;)

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 09 Februarie '12, ora 22:57

@tamas , multumesc ffffffff mult ! BIG FAT LIAR - asta il cautam de mult timp, am ras cu lacrimi la el(cand l-am vazut acum 2 ani la TV!
Thanks thanks thanks! Maine o sa am la ce ma uita!
@all, multumesc pt. filmele bune, m-am uitat la prezentarile unora, sper sa le vad.
Astept si alte rapunsuri!! ;)

Apropo, uite inca 2 filme faine: Journey to the center of the earth (2009, super tare - il am in 3D :p ) si Jorney 2 - The mysterious Island (10 feb. 2012 ;) ;) http://www.cinemagia.ro/filme/journey-2 ... nd-488371/) ambele sunt de la acelasi producator si sunt (cel putin primul :D ) superbe!

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Joi, 09 Februarie '12, ora 23:12

Eu am vazut Epoca de gheata 1 si 2, Forest Gump ( un super film ) Cars 1 si 2 ( Cars 1 e mult mai siropos, este doar o idee principala, Cars 2 are mult mai multa actiune ) Vreau sa ma uit la How I Met Your Mother, American Pie. Am vazut JackAss ( mortal, l-am vazut cu Tudor )Avatar la care am adormit roflol Tokio Drift ( Furios si iute ) care mi-a placut la nebunie, Piratii din caraibe ( ultimul ). Pe mine sincer sa fiu nu m-a prins nebunia Harry Potter, desi la varsta mea sunt multi nebuni dpa asta, am vazut filmul ( cred ca partea a 3-a daca nu ma insel ) si mi s-a parut prea complicat ( nu doar pentru ca sunt mai mic, ca am inteles filmul, ci si pentru ca faptele nu erau prea aranjate, adica schimbau planul principal mult prea repede ) Am vazut si Cei 3 muschetari, foarte misto filmul( mai nou ) Muppets un film foarte cool, inelul verde sau cum s-o numi si el foarte reusit, dar m-a cam speriat.. roflol Si cam atat :)
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!

Ikon
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Ikon » Vin, 10 Februarie '12, ora 00:19

Classic Lego is the best!

alexutzu300
gură spartă
gură spartă

Mesaj de alexutzu300 » Vin, 10 Februarie '12, ora 00:46

dinutzu scrie:Pe mine sincer sa fiu nu m-a prins nebunia Harry Potter, desi la varsta mea sunt multi nebuni dpa asta, am vazut filmul ( cred ca partea a 3-a daca nu ma insel ) si mi s-a parut prea complicat ( nu doar pentru ca sunt mai mic, ca am inteles filmul, ci si pentru ca faptele nu erau prea aranjate, adica schimbau planul principal mult prea repede )
CE FACE?Ia,hai,tema de cercetare,iti dau 10 zile sa vezi toate 8 filmele in ordine ca sa intelegi evenimentele.Si ca sa citesti cartile...sa zicem 2 luni.Hai 3,ca ai scoala.Glumesc,desigur,dar ar trebui sa le vezi.Harry Potter constituie copilaria multor copii,printre care si a mea.E o lume magica,la propriu,si alte d-alea.Uita-te macar la filme,cand ai timp :D Am vazut filmul 3 de cateva ori cand eram mai mic,dar nu imi amintesc ca faptele sa nu fie aranjate.
Pe aici nu am vazut nimeni reamintind Batman Begins si The Dark Knight.Si daca tot suntem pe Nolan,Inception de asemenea.The Hangover 1(si chiar si 2),The Curious Case Of Benjamin Button,The Social Network(filmul despre Facebook),California Dreamin'(de Nemescu),Fight Club,etc. :D
Imagine
Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Vin, 10 Februarie '12, ora 08:55

Am uitat de AVATAR! (mi-am amintit aseara pentru ca am visat ca aveam o prietena na'vi :0 roflol )
LEGO System Master!

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Vin, 10 Februarie '12, ora 15:24

alexutzu300 scrie:The Social Network(filmul despre Facebook)
super film, il recomand tuturor! (macar sa stim de unde vine Facebook, inainte devina istorie)

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 10 Februarie '12, ora 18:58

Ok, acum am vazut Liar Liar si Big fat Liar . MErsi mult, tamas!
Si in continuare... ce ziceti de filmul Muppets? (inafara de dinu ;) )

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Sâm, 11 Februarie '12, ora 11:17

Muppets...era un film/serial mortal cand eu eram copil (acum vreo 13-14 ani). imi placea foarte mult, dar acum nu mi se pare asa de fain. oricum, merita sa-l vezi, pentru cultura ta generala.

badgogo
gură spartă
gură spartă

Mesaj de badgogo » Lun, 17 Septembrie '12, ora 22:55

Am cumparat azi filmul : "Lego: The Adventures of Clutch Powers"
Un film usor si super funny chiar si pentru un AFOL.
Cumparati-l sau coborati-l :p , urmariti-l!! :D :D