Noua in breasla fanilor Lego, am reusit sa construiesc cap-coada un model de technic + varianta alternativa. Setul este micut ca marime si contine manual cu instructiuni pentru ambele modele.
Modelul principal este o basculanta micuta cu urmatoarele functii:

- bena rabatabila manual

- sistem de mentinere a benei ridicata

- motoras cu un piston

- directie dirijabila manual.
Modelul este relativ usor de construit pentru un incepator, frumusel ca design si ii gasesti lejer spatiu de depozitare fiind un model micut.
Modelul alternativ este un mini-buldozer, dar care din punctul meu de vedere poate fi utilizat si ca utilaj de deszapezire, motiv pentru care il veti regasi la expozitie din iarna

Usor de construit (evident ca mai usor decat varianta principala si nu stiu daca doar pentru faptul ca are mai putine piese, sau incep sa-mi intru in mana eu in calitate de "constructor"
Dintre functii amintesc:
- lama mobila

- directie pe rotile din spate

- motoras cu un piston.
Dupa cum se vede in imagini, piesele ramase dupa ce am construit modelul alternativ sunt destul de multe, fapt ce imi confirma ca varianta alternativa este mai simpla decat modelul principal.
Ca sa nu uit... setul nu este al meu: am indraznit sa il "imprumut" de la thedutch21. Drept multumire, promit "public" ca ii voi "ceda" piesele pe plus din primul set technic pe care mi-l voi achizitiona!
Pana data viitoare va doresc imaginatie bogata si timp "dilatat" pentru viitoarele creatii!