-
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: LEGO Scooby Doo
Ce culori traznite. 
Sper sa nu le vada fimiu... :P
Sper sa nu le vada fimiu... :P
Heh, arata foarte bine seturile dar mai ales minifigurinele !
- thedutch21
- gură spartă

Nu imi place cand lumea incepe cu "pe vremea mea...", dar parca prea multe teme apar doar ca sa mai faca Lego un profit de pe urma copiilor ce vor totul "de-a gata" si le e lene (sa-si imagineze si) sa-si construiasca un Mistery Machine. Stiu... e mai greu cu minifigurinele, dar totusi.... serie Scooby Doo?!? Asta poate mai mult pt colectionari, decat pt copii.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Copii de 6-7 ani sunt mari fani Scooby. Or sa aiba clienti duium.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
De acord, Scooby Doo e tema de-a dreptul canonica. Eu am prins si perioada cand mergea in engleza (tulai doamne, da' tare batran ma simt roflol )thedutch21 scrie:Asta poate mai mult pt colectionari, decat pt copii.
-
gallgeorge
- gură spartă

Setul cu the mystery machine chiar nu arata rau deloc.Si ala mare arata fain, nu prea imi place mie mov-ul ala dar forma si detaliile sunt faine.
- furnica98
- guraliv

- Judet: Maramures
si eu sunt fan scooby doo tineti minte ca tot apareau reviste la chioscul de ziare am pierdut cateva numere dar am o cutie plina de reviste si de cadourile de la ele
am si numarul cu mystery machine in forma de cutia pentru cartile de colectie:D
Pacat ca nu reapar in chioscuri
am si numarul cu mystery machine in forma de cutia pentru cartile de colectie:D
Pacat ca nu reapar in chioscuri
- iceflashrocket
- vorbăreț

@furnica98 Bricky ti-a spus asta,si ti-o spun si eu: nu devia de la subiect,daca raspunzi,raspunde ON-TOPIC (scz ca fac pe moderatorul,dar e un pic cam enervant)
Relatat de subiect-Ma intreb oare cat o sa scoata pe astea?Cel putin la fel de mult ca si pe seria Minecraft , care nu isi are locul intr-un set oficial.Cred ca designerii Lego au innebunit de plictiseala,nu stiu ce sa mai faca,in curand ne trezim cu Lego Tom&Jerry sau Looney Tunes
Relatat de subiect-Ma intreb oare cat o sa scoata pe astea?Cel putin la fel de mult ca si pe seria Minecraft , care nu isi are locul intr-un set oficial.Cred ca designerii Lego au innebunit de plictiseala,nu stiu ce sa mai faca,in curand ne trezim cu Lego Tom&Jerry sau Looney Tunes
- tonicodrea
- gură spartă

Dacă tot iau licențe aiurea de ce nu fac seturi din jocuri video?! Mega Bloks si Knex fac profit doar din cauza ca au seturi cu licente din jocuri video...iceflashrocket scrie:@furnica98 Ma intreb oare cat o sa scoata pe astea?Cel putin la fel de mult ca si pe seria Minecraft , care nu isi are locul intr-un set oficial.Cred ca designerii Lego au innebunit de plictiseala,nu stiu ce sa mai faca,in curand ne trezim cu Lego Tom&Jerry sau Looney Tunes
- iceflashrocket
- vorbăreț

Parca si visez:Lego Motorstorm,Lego Burnout Paradise,Lego Terraria(nu e o idee buna,daca au facut si Minecraft)?
@iceflashrocket nu cred ca designerii de la Lego au putere asupra a ce apare pe piața, ei mai mult vin cu idei, șefii de la Lego aproba, desigur, pentru a atrage mai mulți posibili cumpărători, aleg tematici cunoscute și de părinți și de copii.
Buna.
Un aspect despre care trebuiau sa tina cont e faptul ca in seria animata Scooby-Doo nu exista monstrii deci din punctul meu de vedere minifigurinele cum e acel zombie trebuia sa aibe un cap normal si o casca ce l-ar fi facut sa arate ca un zombie. Exact cum e la Lego Chima. Din cate-mi amintesc, doar in filme au facut monstrii adevarati, dar in seria animata clasica/initiala nu. Ex: Reluctant Warewolf.
Un aspect despre care trebuiau sa tina cont e faptul ca in seria animata Scooby-Doo nu exista monstrii deci din punctul meu de vedere minifigurinele cum e acel zombie trebuia sa aibe un cap normal si o casca ce l-ar fi facut sa arate ca un zombie. Exact cum e la Lego Chima. Din cate-mi amintesc, doar in filme au facut monstrii adevarati, dar in seria animata clasica/initiala nu. Ex: Reluctant Warewolf.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Yep, toti erau infractori cu masti. In legatura cu tematica LEGO, nu voi comenta mai mult de atat:
via Imgflip Meme Maker
Puteau sa faca o groaza de bani cu francize din jocuri video: de la Need For Speed pana la Resident Evil (sorry, nu prea cunosc jocurile, folosesc doar simulatoare); ar fi avut clienti cu milioanele. Dar mno, ei stiu mai bine, ei numara banii...
via Imgflip Meme MakerPuteau sa faca o groaza de bani cu francize din jocuri video: de la Need For Speed pana la Resident Evil (sorry, nu prea cunosc jocurile, folosesc doar simulatoare); ar fi avut clienti cu milioanele. Dar mno, ei stiu mai bine, ei numara banii...