Poze oficiale cu seturile technic 1H2015
-
dan.gheorghiu
- tăcut

Poze oficiale cu seturile technic 1H2015
http://www.thebrickfan.com/lego-technic ... -revealed/
Linkul cu pozele oficiale ale seturilor din prima parte a anului 2015 din seria Technic, care din punctul meu de vedere nu impresioneaza foarte mult. Nu au Power Function, nu au Pneumatics (eu unul astept cu nerabdare viitorul set care sa contina cilindri pneumatici de 48mm, cine stie poate in 2H2015).
Totusi adaug la wanted list:
42036 Street Motorcycle (375 piese), care nu vine cu ceva in plus fata de 8051, dimpotriva nu mai are roata dintata de 40t, si o voi cumpara strict pentru roti si Shock absorber-erele de 9,5L soft spring.
42038 Arctic Truck (913 piese), arta bine nu pare sa aibe cine stie ce functii, dar imi plac senilele la nebunie.
42039 24h Race Car (1219 piese), care vine cu niste Technic paneluri noi, pacat de culoarea aleasa, subiectiv vorbind nu ma intereseaza culoarea verde, ma limitez la rosu, alb, negru si galben.
Asteptam cu nerbadare componeta seturilor, cine stie ce repere noi si folositoare ne-au pregatit cei de la lego cu noua colectie.
Linkul cu pozele oficiale ale seturilor din prima parte a anului 2015 din seria Technic, care din punctul meu de vedere nu impresioneaza foarte mult. Nu au Power Function, nu au Pneumatics (eu unul astept cu nerabdare viitorul set care sa contina cilindri pneumatici de 48mm, cine stie poate in 2H2015).
Totusi adaug la wanted list:
42036 Street Motorcycle (375 piese), care nu vine cu ceva in plus fata de 8051, dimpotriva nu mai are roata dintata de 40t, si o voi cumpara strict pentru roti si Shock absorber-erele de 9,5L soft spring.
42038 Arctic Truck (913 piese), arta bine nu pare sa aibe cine stie ce functii, dar imi plac senilele la nebunie.
42039 24h Race Car (1219 piese), care vine cu niste Technic paneluri noi, pacat de culoarea aleasa, subiectiv vorbind nu ma intereseaza culoarea verde, ma limitez la rosu, alb, negru si galben.
Asteptam cu nerbadare componeta seturilor, cine stie ce repere noi si folositoare ne-au pregatit cei de la lego cu noua colectie.
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Re: Poze oficiale cu seturile technic 1H2015
Mersi de link, au aparut si pe Brickset deja. Mda, ma asteptam la mai mult, 2014 a fost un an bun pentru Technic, anul viitor se pare ca primim seturi de umplutura.
Totusi, Arctic Truck-ul e interesant, inca nu am senile versiunea noua pe negru, si cred ca o sa am nevoie ca ta mai multe, pentru concursul de la iarna
Masina gen LeMans 24h e faina si pare complexa, dar nu e pe lista mea, tot din cauza culorii, desi noile forme de panel-uri sunt cool si chiar utile. Poate in seturile viitoare avem noroc sa apara pe rosu sau negru.
Totusi, Arctic Truck-ul e interesant, inca nu am senile versiunea noua pe negru, si cred ca o sa am nevoie ca ta mai multe, pentru concursul de la iarna
Masina gen LeMans 24h e faina si pare complexa, dar nu e pe lista mea, tot din cauza culorii, desi noile forme de panel-uri sunt cool si chiar utile. Poate in seturile viitoare avem noroc sa apara pe rosu sau negru.
- Ode
- gură spartă

Mersi de link.
Interesanta lipsa de inspiratie pentru seturile astea, cu toate astea, o sa imi cumpar din ele.
Marea mea surpriza este Race Truck (42041), ma tot uit la el si nu reusesc sa vad diferentele fata de Race Truck (8041) din 2010?!?!?!?!
Interesanta lipsa de inspiratie pentru seturile astea, cu toate astea, o sa imi cumpar din ele.
Marea mea surpriza este Race Truck (42041), ma tot uit la el si nu reusesc sa vad diferentele fata de Race Truck (8041) din 2010?!?!?!?!
-
dan.gheorghiu
- tăcut

42041 se vrea a fi un remake al lui 8041, dar nu inteleg de ce ar face asta, mai ales pentru un astfel de set, ca nu are cine stie ce piese... cred ca a fost editie limitata, poate in stilul asta o sa mai avem ocazia sa ne intalnim si cu 41999 la un pret real, pentru cei ca mine care l-au ratat cand a fost 200$...Ode scrie:Mersi de link.
- Felix Mezei
- gură spartă

- Judet: Maramures
Nu am in colectie 8041.Din comentariile celor de pe brickset am inteles ca acest set 8041 nu a fost disponibil in toate magazinele. Nu sunt mari diferente, am vazut un sticker schimbat si ceva piese diferite la platforma spate. Cam ciudat sa faci remake. Nu-mi spuneti ca s-a mai intamplat sa fie remake-uri ci spuneti-mi de ce sunt o gramada de "Ideas" care chiar ar merita sa vada lumina matritei, dar nu se intampla. E cam dezamagita lumea...
- thedutch21
- gură spartă

Mai, eu am setul asta (8041) si imi place la nebunie! Ca piese poate nu e cel mai interesant, dar arata ff bine si e extrem de usor de motorizat. De fapt e primul set ce l-am facut full RC. Nu trebuie decat sa inlocuiesti motorul fake cu un XL, iar pt directie acum se poate mai simplu: PF Servo! 
Anyway, daca a fost in editie limitata, eu zic ca merita un reboot pt ca e un set fain ca design.
Uitandu-ma la lista cu modelele pe 2015, sunt cam dezamagit de ce ne pregatesc in domeniul Technic. Se puteau face o gramada de crawler-e, hexa-/octopod, utilaje, tanculete etc. Sper ca Lego nu se indreapta iarasi catre dark ages de la inceputul anilor 2000, cand aveau lipsuri mari la capitolul creativitate.
Anyway, daca a fost in editie limitata, eu zic ca merita un reboot pt ca e un set fain ca design.
Uitandu-ma la lista cu modelele pe 2015, sunt cam dezamagit de ce ne pregatesc in domeniul Technic. Se puteau face o gramada de crawler-e, hexa-/octopod, utilaje, tanculete etc. Sper ca Lego nu se indreapta iarasi catre dark ages de la inceputul anilor 2000, cand aveau lipsuri mari la capitolul creativitate.
Sincer, seturile sunt mediocre, vehicului cu senile arata ok, motocicleta e ok, dar restu ... Race Truck-ul e posibil sa fie interesant, dar depinde de ce pret o sa aiba.
- thedutch21
- gură spartă

Daca imi amintesc bine, pe Race Truckam dat cam 200 ron nou, de pe clevertoys. Cum are ~600 piese, nu ar trebui sa depaseasca pretul asta.
Deci probabil ”pe net” o sa fie, sper, undeva la 150-160 RON. La pretul asta, e un set ok.