Cartea lui Sariel a avut un efect distrugator asupra mea: m-am indragostit de tehnic roflol
Am deja cateva piese, nu multe dar pot spune ca tehnic nu mie strain. Ce ziceti de stul asta? l-am vazut la clever cu 200 si ceva si ma gandeam ca ar fi un inceput bun. Voi ce parere aveti? merita setul asta? stiu ca unii il aveti de aceea sper sa aflu cateva pareri din domeniu
Lego Tehnic 42006
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Re: Lego Tehnic 42006
Da,este un set bun,insa este destul de mic in comparatie cu excavatorul motorizat.
Poate ca nu este motorizat dar cred ca este destul de bine facut si ai ce invata din el.
Nu am reusit sa pun mana pe el inca dar este pe lista
Poate ca nu este motorizat dar cred ca este destul de bine facut si ai ce invata din el.
Nu am reusit sa pun mana pe el inca dar este pe lista
-
gallgeorge
- gură spartă

E un set ok pentru inceput. Are si cateva mecanisme dragute.De inceput iti recomand asta sau 9395. 
Dat fiind faptul ca am si 42006 si 8043, pot spune ca merita din plin sa-l cumperi pe 42006. Nu se compara cu excavatorul, dar este un set foarte interesant.
PS: Chiar ma bucur ca nu este motorizat setul, 8043 e un set superb, dar in afara sa-l tin in vitrina, nu ma joc niciodata cu el din cauza faptului ca necesita prea multe bateri.
PS: Chiar ma bucur ca nu este motorizat setul, 8043 e un set superb, dar in afara sa-l tin in vitrina, nu ma joc niciodata cu el din cauza faptului ca necesita prea multe bateri.