Mini Review Parisian Restaurant 10243-1

Scrie răspuns
jkk
tăcut
tăcut

Mini Review Parisian Restaurant 10243-1

Mesaj de jkk » Joi, 24 Aprilie '14, ora 16:40

De curând setul a aparatul in Romania la un preț atractiv, făcându-l un „must have” pentru cei care dețin si celelalte clădiri modulare. După numărul de piese se plasează pe poziția a 2 a fiind mai mic decat Town Hall (care este atât după numărul de piese cat si după dimensiune cea mai mare clădire din serie ).

Fata de celelalte clădiri, Parisian Restaurant beneficiază si de o terasa, are detalii ale coșului de fum foarte atent lucrate, daca o lipim cu celelalte se creează astfel un mic spațiu, făcând clădirile sa arete si mai reale. După cum am fost obișnuiți de Lego atenția la detalii dar si ingeniozitatea montării este mare, găsind in interior sticle de vin , prăjitura , la etaj un pat rabatabil … .
Folosirea scoicilor si a croissantelor ca elemente de decor este un lucru interesant si foarte plăcut, reușind prin aceasta sa creeze cu succes împreuna cu forma acoperișului senzația unei clădiri pariziene. Culoarea verde folosita , provine din seturile Chima si este o alternativa plăcută, raportându-ne la celelalte clădiri nu exista diferențe prea mari la exterior dar in interior lucrurile stau diferit.

In primul set din seria modular building , Cafe Corner detaliile erau inexistente si pe măsura ce au aparat clădiri noi si nivelul detaliilor din interior a crescut, in Fire Brigade avem un frigider, o masa de tenis, in Grand Emporium casa de marcat , figurina care curata geamurile . După părerea mea cldierea merita un 8.5 din 10 iar interiorul un 8 din 10 e foarte reușit îți transmite o scena interesanta, datorita personajelor si a.... inelului. 8) :)

Atașez mai jos un time lapse cu construcția clădirii, sper sa va placa. ;)

AlexDesign
gură spartă
gură spartă

Re: Mini Review Parisian Restaurant 10243-1

Mesaj de AlexDesign » Joi, 24 Aprilie '14, ora 19:03

Chestia cu patul rabatabil e geniala.

mrdc
gură spartă
gură spartă

Re: Mini Review Parisian Restaurant 10243-1

Mesaj de mrdc » Joi, 24 Aprilie '14, ora 20:38

Multumesc pentru review! Dupa parerea mea e cea mai reusita cladire modulara, de departe. In ultima vreme a crescut foarte mult standardul cladirilor Lego. Si nu se vede numai la modulare. Mie mi-a placut foarte mult setul 10229 (Winter Village Cottage). Si acolo avem hornul bine lucrat + detalii interioare foarte bune.

Anul asta sper sa pot construi o strada de cladiri modulare :) Dar o sa incep cu 10211 (Grand Emporium). E cel mai vechi care e inca pe piata, cred ca zilele lui sunt numarate :)