Oameni nesimtit
- N33
- gură spartă
- Judet: Maramures
Oameni nesimtit
Aici va rog sa postati useri sau oricine care v-a gasit cu ajutorul forumului.
Pe mine m-a gasit un tip,pe yahoo messenger,username-ul lui era Fulger Valentin.Zicea ca pe ROLUG m-a gasit...
Eu credeam ca vrea sa cumpere ceva si am vorbit cu el zicea tot feluri si in final l-am intrebat daca vrea sa cumpere sau nu ... zicea ca nu are bani dar inainte a zis ca sunt millionari ... si a zis ca doar de aceea m-a cautat sa-i fiu prieten ... ma rog ... nu mi-a dat pace si in final: (pentru ca i-am zis sa-mi dea pace)
Fulger Valentin: sa ma bei
Fulger Valentin: de p***a
Fulger Valentin: ungur im**t*t
niki_n33: bine ... chiar aici nu am vrut sa ajung
Fulger Valentin: hai ceao..
Fulger Valentin: m-am lamurit si de marfa de ungaria
Mi-a zis ca il "cunoaste" si pe Dinu dar i-a dat ignore pt ca era "enervant".
Pe mine m-a gasit un tip,pe yahoo messenger,username-ul lui era Fulger Valentin.Zicea ca pe ROLUG m-a gasit...
Eu credeam ca vrea sa cumpere ceva si am vorbit cu el zicea tot feluri si in final l-am intrebat daca vrea sa cumpere sau nu ... zicea ca nu are bani dar inainte a zis ca sunt millionari ... si a zis ca doar de aceea m-a cautat sa-i fiu prieten ... ma rog ... nu mi-a dat pace si in final: (pentru ca i-am zis sa-mi dea pace)
Fulger Valentin: sa ma bei
Fulger Valentin: de p***a
Fulger Valentin: ungur im**t*t
niki_n33: bine ... chiar aici nu am vrut sa ajung
Fulger Valentin: hai ceao..
Fulger Valentin: m-am lamurit si de marfa de ungaria
Mi-a zis ca il "cunoaste" si pe Dinu dar i-a dat ignore pt ca era "enervant".
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
Re: Oameni nesimtit
eu sunt martor ocular. am aflat acum ceva timp ce s-a intamplat(am si vazut conversatia- copy-paste -). eu i-am zis lui N33 ca e o idee buna sa faca publica intamplarea, deoarece este vorba de un membru(sau cineva care ne viziteaza forumul, desi eu cred ca e membru: prea e "familiarizat")
dinutzule, nu-l cunosti? e cineva in lista de mess care in mod ciudat niciodata nu-ti raspunde? acum ar fii timpul sa ne dezvalui si noua...
@ ikarus, nu crezi ca ar trebui "ascuns" forumul pentru a se evita astfel de situatii?
dinutzule, nu-l cunosti? e cineva in lista de mess care in mod ciudat niciodata nu-ti raspunde? acum ar fii timpul sa ne dezvalui si noua...
@ ikarus, nu crezi ca ar trebui "ascuns" forumul pentru a se evita astfel de situatii?
- dinutu
- gură spartă
Iti spun ca si eu am fost prieten bun cu Valentin, dar s-a devenit ca era un om de 1 ban. Este un tip invidios si nesimtit care face pe desteptu. El e somer, vai de mama lui si am avut o prietenie cu el timp de 3 luni si m-a injurat la fel. Un om de ca**t
Tipul e tare invidios pe mine la cat lego am si mereu imi spune sa ii vand ceva. Iar dupaceia incepe sa faca pe desteptu ( nu are mai mult de 4 clase ) si ma baga la ignor, si ma scoate cand vrea el, dar acum portita bunatatii mele ( ll-am tolerat ceva pe taran, desi numia puteam ) s-a inchis. Un nesimtit care crede ca ii pica totul din cer, un tigan nasol. Daca vb cu voi DELETE !

Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
-
- gură spartă
lol.......ce tare.....tigan pasionat de lego care nu suporta unguri....that`s new! roflol
eu sunt de parere k trebuie sters topicul asta...si care aveti u mail de la el...sa va uitati pe header si sa ii comunicati lui ikarus adresa de ip pt a da ban permanent pe ipul respectiv.
eu sunt de parere k trebuie sters topicul asta...si care aveti u mail de la el...sa va uitati pe header si sa ii comunicati lui ikarus adresa de ip pt a da ban permanent pe ipul respectiv.

- N33
- gură spartă
Multumim de info Devoratorul !! si Dinu
(ai exagerat un pic)
Ce este cel mai interesant despre chestia asta cu "unguri" VS "romani" ... nu este chiar adevarat,de cand sunt aici nimeni nu a spus nimic ca am venit din Romania

Ce este cel mai interesant despre chestia asta cu "unguri" VS "romani" ... nu este chiar adevarat,de cand sunt aici nimeni nu a spus nimic ca am venit din Romania

- dinutu
- gură spartă
Iti zic sincer ca nu am exagerat nici macar un pic NICIUN PIC Tipul e de cacao rau, numai vb despre el, specie rara de cocalari de romania
Nu trebuie sters topicuri, nu inteleg de ce ar trebui sters 

Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
Dinu Busegeanu
-
- gură spartă
stai sa afle ca ai mai mult lego decat ei roflolN33 scrie:Multumim de info Devoratorul !! si Dinu(ai exagerat un pic)
- Nick-Name
- gură spartă
Asa este!N33 scrie: Ce este cel mai interesant despre chestia asta cu "unguri" VS "romani" ... nu este chiar adevarat

- N33
- gură spartă
Eu cred ca doar unii romani ii urasc pe maghiari dar nu stiu din ce motiv ... poate au fost invatati asa ... poate sunt invidiosi pe nu stiu ce ... dar astea sunt prosti ...
Dar sa nu intram in OFF topicuri.
P.S.
Dar sa nu intram in OFF topicuri.
P.S.
Ha... ha... ha... very funny ... chiar sunt de treaba astia de aicistai sa afle ca ai mai mult LEGO* decat ei roflol

- dinutu
- gură spartă
Respect ungurii! PACE 

Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
Dinu Busegeanu
- N33
- gură spartă
Facem progrese roflol
Poate veti fi si voi prieteni buni cu MALUG si celelalte LUG-uri
P.S. Respect toate formele de viata (asta include si oamenii) cu un IQ ridicat roflol
Poate veti fi si voi prieteni buni cu MALUG si celelalte LUG-uri

P.S. Respect toate formele de viata (asta include si oamenii) cu un IQ ridicat roflol
Eu nu pricep ce au romanii cu ungurii. Sunt oi negre si de o parte si de alta, dar omul tot om ramane, ca e ungur, ca e roman.
Vorba celor de la Lego:
Vorba celor de la Lego:
http://aboutus.lego.com/en-us/pressroom ... 1&n=344480Make LEGO® models, not war
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
@ N33, si cum ramane cu cei care au IQ-ul scazut? (ms doamne ca eu nu sunt din categoria asta) roflol roflol
@ geo2087, AMIN
@ geo2087, AMIN
- N33
- gură spartă
Ii prind si ii examinez ca pe niste animale ... nu cu o categorie mai mica ca animalele si ca plantele roflol@ N33, si cum ramane cu cei care au IQ-ul scazut? (ms doamne ca eu nu sunt din categoria asta) roflol
-
- guraliv
eu am ceva cu ungurii, cu aia care cred ca Transilvania trebuie alipita Ungariei, cu aia care sunt cetateni romani si vorbesc pe strada in Romania numai in ungureste, cu aia care vorbesc intre ei in ungureste sa nu auda si romanii, cu aia ce vor autonomie in 2 judete din patria mama Romania, cu aia pe care ii intrebi ceva si se fac ca nu inteleg, de parca eu in tara mea ar trebui sa stiu ungureste, cu aia care dau voie ca in scoli sa se invete in alta limba decat in romana, cu partidul acela de curve care face tot posibilul ca tara mea sa mearga prost si incearca sa ne dezbine, cu aia care au lasat unguri sa conduca ministere, iar exemplele pot continua
p.s. si mai am ceva cu aia care nu stiu sa scrie corect romaneste, pe un site .ro!
p.s. si mai am ceva cu aia care nu stiu sa scrie corect romaneste, pe un site .ro!