XBOX 360

Scrie răspuns
badgogo
gură spartă
gură spartă

XBOX 360

Mesaj de badgogo » Joi, 28 Februarie '13, ora 23:40

De azi s-a alaturat Tv-ului meu un XBOX 360.
Sunt novice in utilizarea xbox -live.
Merita sa investesc intr-un Gold card sau in niste puncte Microsoft?

geo2087
gură spartă
gură spartă

Re: XBOX 360

Mesaj de geo2087 » Vin, 01 Martie '13, ora 02:04

Multi vor zice ca nu :) multi se vor lua de tine pentru ca nu ti-o modezi, dar eu am avut si pot spune ca nu mi-a parut rau ca am avut gold pentru mai mult de un an de zile. Cu punctele la fel.. gasesti cate ceva de facut cu ele. Fara gold nu prea merge multiplayer, nu ai acces la diverse lucruri. Acum nu stiu, nu am mai folosit de aproape un an, poate s-a mai schimbat si nu mai e interesant pe acolo. Totusi, nu am regretat deloc abonamentul gold cu vreo 250 lei pentru 14 luni :d

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Vin, 01 Martie '13, ora 07:03

Salut.Eu am Xbox 360 de vreo 4-5 ani si am si consola modata.Nu am putut folosi Xbox Live pentru ca as fi luat ban.Dar acum exista o noua modare care iti permite sa te joci pe Live fara sa iti iei ban.
Dupa parerea mea, cardul Gold isi face toti banii , deoarece ai acces la o gramada de chestii, inclusiv multiplayer.La fel si cu punctele Microsoft: poti descarca demo-uri la jocuri, extension-packuri etc.Daca vrei sa vezi cum e , poti sa faci o proba pe 1 luna ca nu costa asa mult. :D

badgogo
gură spartă
gură spartă

Mesaj de badgogo » Vin, 01 Martie '13, ora 10:11

Multam de raspunsuri. Pentru inceput o sa incerc un Gold de trei luni ca sa am timp sa "explorez". Pe urma mai vad eu .
De modat nu ma prea intereseaza. Precum Lego, imi place sa vad cum "zace" pe rafturi o colectie de jocuri. :D

geo2087
gură spartă
gură spartă

Mesaj de geo2087 » Vin, 01 Martie '13, ora 11:29

badgogo scrie:De modat nu ma prea intereseaza. Precum Lego, imi place sa vad cum "zace" pe rafturi o colectie de jocuri. :D
Asa te vreau :D