dinutzu scrie:Pe mine sincer sa fiu nu m-a prins nebunia Harry Potter, desi la varsta mea sunt multi nebuni dpa asta, am vazut filmul ( cred ca partea a 3-a daca nu ma insel ) si mi s-a parut prea complicat ( nu doar pentru ca sunt mai mic, ca am inteles filmul, ci si pentru ca faptele nu erau prea aranjate, adica schimbau planul principal mult prea repede )
CE FACE?Ia,hai,tema de cercetare,iti dau 10 zile sa vezi toate 8 filmele in ordine ca sa intelegi evenimentele.Si ca sa citesti cartile...sa zicem 2 luni.Hai 3,ca ai scoala.Glumesc,desigur,dar ar trebui sa le vezi.Harry Potter constituie copilaria multor copii,printre care si a mea.E o lume magica,la propriu,si alte d-alea.Uita-te macar la filme,cand ai timp

Am vazut filmul 3 de cateva ori cand eram mai mic,dar nu imi amintesc ca faptele sa nu fie aranjate.
Pe aici nu am vazut nimeni reamintind Batman Begins si The Dark Knight.Si daca tot suntem pe Nolan,Inception de asemenea.The Hangover 1(si chiar si 2),The Curious Case Of Benjamin Button,The Social Network(filmul despre Facebook),California Dreamin'(de Nemescu),Fight Club,etc.