Proiecte pe cuusoo
Proiecte pe cuusoo
cine are proiecte pe cuuso ? lasati un link si va voi da support . Ce naiba tre sa ne ajutam roflol
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
Re: Proiecte pe cuusoo
de fapt, trebuie sustinute proiectele pe care, daca ar deveni seturi oficiale, le-ai cumpara. degeaba votezi un ditamai MOC de 1500 de piese si nu-l cumpara nimeni; mai bine votezi ceva cu 150-200 de piese ("20$ set") care are priza la public
- AlexDesign
- gură spartă
Aparent le ai cu chestiile elementare legate de marketinglapsanszkitamas scrie:de fapt, trebuie sustinute proiectele pe care, daca ar deveni seturi oficiale, le-ai cumpara. degeaba votezi un ditamai MOC de 1500 de piese si nu-l cumpara nimeni; mai bine votezi ceva cu 150-200 de piese ("20$ set") care are priza la public

- lapsanszkitamas
- gură spartă
eu vrea ca si peste 5 ani sa-mi cumpar lego decent la preturi decente, deci incerc si eu sa ma gandesc la bunul comu, la avantajele de durata. si mie imi place proiectul French Commuter dar nu l-as cumpara, de aceea nu-l votez
daca te uiti un pic mai atent vei observa ca o mare parte a seturilor noi se invart in regiunea 15-25$ ca si pret de producator (e alta treaba ca la noi se vind cu 20-30 ron mai mult). se pare ca acest pret este convenabil fiecaruia
seturile de 20-50 ron sunt naspa, nu prea merita sa le cumperi fiindca au piese putine la un pret mare
seturile de 150+ ron sunt scumpe pt cumparatorul de rand sau sunt cumparate in cantitati mici (nimeni nu-si cumpara doua Death Star sau doua sedii de politie)
50-150 ron e un pret chiar bun, si de obieci piesele sunt variate si bune (caramizi putine, culori vii, piese des folosite etc) vezi Great Vehicles 60016, 60017, 60018, 4431, 4432, 4433, 4434; 7286; 60002, 60003; si toate exemplele astea doar din CITY. lista mai poate continua cu SW, Technic etc
daca te uiti un pic mai atent vei observa ca o mare parte a seturilor noi se invart in regiunea 15-25$ ca si pret de producator (e alta treaba ca la noi se vind cu 20-30 ron mai mult). se pare ca acest pret este convenabil fiecaruia
seturile de 20-50 ron sunt naspa, nu prea merita sa le cumperi fiindca au piese putine la un pret mare
seturile de 150+ ron sunt scumpe pt cumparatorul de rand sau sunt cumparate in cantitati mici (nimeni nu-si cumpara doua Death Star sau doua sedii de politie)
50-150 ron e un pret chiar bun, si de obieci piesele sunt variate si bune (caramizi putine, culori vii, piese des folosite etc) vezi Great Vehicles 60016, 60017, 60018, 4431, 4432, 4433, 4434; 7286; 60002, 60003; si toate exemplele astea doar din CITY. lista mai poate continua cu SW, Technic etc
- vitreolum
- gură spartă
- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/97901768@N07/
Nu stiu unde ai vazut tu seturile de cuusoo sa intre in regiunea 15-25$, cele mai ieftine lansate sunt minecraft si deloreanul la 35$ in state si 35-40 eur in europa. Iar la noi nu se vand cu 20-30 ron mai mult, hayabusa era pe la 300+ la noi, aproape dublu fata de retail.
Seturile scumpe se vand mai bine decat iti imaginezi, doar nu crezi ca ar aparea din ce in ce mai mutle seturi de peste 1500 piese daca nu ar fi profitabil. Evident, nu pe piata romaneasca, dar asta e absolut irelevanta.
Seturile scumpe se vand mai bine decat iti imaginezi, doar nu crezi ca ar aparea din ce in ce mai mutle seturi de peste 1500 piese daca nu ar fi profitabil. Evident, nu pe piata romaneasca, dar asta e absolut irelevanta.
- lapsanszkitamas
- gură spartă
am vorbit la modul general despre seturile de 20$. CUUSOO de obicei sunt proiecte marete, mai mult pentru colectionari. eu de exemplu as cumpara deloreanul si pt look dar si pt ca are niste piese chiar bune pt MOCurile ma complexe, iar tehnicile sunt de-a dreptul "neomoderniste". alte seturi nu as prea cumpara di cauza pretului.
- AlexDesign
- gură spartă
Pai peste cinci ani daca e cum zici tu atunci cine stie...poate o sa detii 2 sedii de politie si 2 deathstaaruri...