Oameni nesimtit
- tonicodrea
- gură spartă
Re: Oameni nesimtit
Stiu,vroiam si eu sa spun un cuvant 

- brainiacul
- vorbăreț
Prea multa activitate pe un topic de "razboi" pe un forum de LEGO, nu vi se pare? In loc sa oferiti feedback-uri, sa miscam topicurile cu MOC-uri, stam si ne (hai sa nu zic cum) pe care e roman si care e ungur! Sa lasam razboiul asta pentru alte forumuri, zic, nu vreti baieti? Daca ar fi atatea comentarii la MOC-uri, ar fi mult mai constructiv!!!
- tonicodrea
- gură spartă
Da,mai bine daca mergem sa postam la MOC-uri dar nu prea sunt MOC-uri noi in ultima vreme,nu de mult eu am postat unul dar doar Devoratotul a postat
Oricum,o sa postez un MOC Bionicle astazi 

- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
nu stiu de cemai comentati la topicul acesta. din motive necunoscute topicul acesta n-a fost inchis. oricum, hai sa incercam sa nu mai postam aici. bine? si fara mesaje de genul "sunt de acord cu tine hai sa nu mai postam". doar nu mai postati. e si asa un motiv de rusine, ca un topic de razboi e printre cele mai vizualizate si cu 8 pagini de raspuns. mai bine comentati la MOCuri vechi decat la topicuri de astea.
-
- guraliv
http://adevarul.ro/news/eveniment/sabin ... index.html
Asta asa, ca tot am vazut subiectul prin presa iar voi credeati ca sunt de pe alta planeta si imi imaginez ca exista cetateni romani care urasc Romania si nu stiu de ce continua sa o locuiasca.
Eu nu am treaba cu nimeni, dar sa fii batjocorit, amenintat si umilit ca iti porti steagul nu e ceva demn de o fiinta umana.
Asta asa, ca tot am vazut subiectul prin presa iar voi credeati ca sunt de pe alta planeta si imi imaginez ca exista cetateni romani care urasc Romania si nu stiu de ce continua sa o locuiasca.
Eu nu am treaba cu nimeni, dar sa fii batjocorit, amenintat si umilit ca iti porti steagul nu e ceva demn de o fiinta umana.
- N33
- gură spartă
- Judet: Maramures
Asta inseamna sa pici pe partea cealalta.
Stirile si gandirea asta mi se pare copilareasca ...
Stirile si gandirea asta mi se pare copilareasca ...
Stau de un an jumate in Budapesta si nu am vazut schimbari in comportament .... doar atat ca acum eu sunt Romanul aici.In Ro am fost maghiar aici roman ......ca exista cetateni romani care urasc Romania si nu stiu de ce continua sa o locuiasca.
-
- guraliv
N33, tu esti roman oriunde, aici si in orice alta tara si ca vrei sa fii alta natie, tot roman esti. Asta daca nu ti-ai schimbat cetatenia.
Nu pic de nicio parte, doar ca asta demonstreaza ca acolo sunt extremisti care inflameaza lucrurile, de-o parte si de alta.
Nu pic de nicio parte, doar ca asta demonstreaza ca acolo sunt extremisti care inflameaza lucrurile, de-o parte si de alta.
-
- gură spartă
- lapsanszkitamas
- gură spartă
- Judet: Mures
Ca veni vorba de nesimtiti (oameni care merita bagati in G-uri modificate pt b0v1n3 si dusi la 64z4r3)
azi la upu smurd tgmures am avut o doamna in varsta a carei antebrat a fost fracturat cand a cazut. A cazut fiindca niste pur4d31 rr0m1 au imbrancito cand in incercarea de ai fura prajiturile. What is wrong with this world!?! Alti nesimtiti is cei care nu au pic de respect fata de viata lor si a celorlalti. Adica serios? Ambulanta victime multiple+B2+C1 (in total 17 victime) din care 16 in zona de campie (zau, valea larga, mihesu, seulia, etc)
Eu nu discriminez pe nimeni dar cred ca prostii tarani n-ar trebui sa primeasca carnetul decat cu examene suplimentare (si serviciu la upu/morga, ca sa le piara cheful de condus neregulamentar); si as extinde varsta minuma pt carnet de la 18 la 21 de ani. Si evident, pt condus in stare de ebrietate as da inchisoare 2-5 ani cu executare (munca silnica la vreun canal e prea de tot)
Alte pareri despre acest fel de nesimtiti?
azi la upu smurd tgmures am avut o doamna in varsta a carei antebrat a fost fracturat cand a cazut. A cazut fiindca niste pur4d31 rr0m1 au imbrancito cand in incercarea de ai fura prajiturile. What is wrong with this world!?! Alti nesimtiti is cei care nu au pic de respect fata de viata lor si a celorlalti. Adica serios? Ambulanta victime multiple+B2+C1 (in total 17 victime) din care 16 in zona de campie (zau, valea larga, mihesu, seulia, etc)
Eu nu discriminez pe nimeni dar cred ca prostii tarani n-ar trebui sa primeasca carnetul decat cu examene suplimentare (si serviciu la upu/morga, ca sa le piara cheful de condus neregulamentar); si as extinde varsta minuma pt carnet de la 18 la 21 de ani. Si evident, pt condus in stare de ebrietate as da inchisoare 2-5 ani cu executare (munca silnica la vreun canal e prea de tot)
Alte pareri despre acest fel de nesimtiti?
- N33
- gură spartă
- Judet: Maramures
Inca o parere,copii,nu incercati asta pe drumuri,ca nu merita sacrificiul,chiar daca il faci pentru cel de sus.
h[url]ttp://www.youtube.com/watch?v=_3WWpCUme3M[/url]
h[url]ttp://www.youtube.com/watch?v=_3WWpCUme3M[/url]
-
- tăcut
Tot oameni suntem cu totii, bine ar fi daca nu ar mai exista prejudecatile. Cum spunea cineva mai sus, sunt oi negre si de o parte si de cealalta. Ce-ati zice sa ne acceptam unii pe altii si cu bune si cu rele.
-
- tăcut
Oamenii nu sunt foarte diferiti de caini sau alte animale. Iti simt frica si profita cu aceasta ocazie. Eu zic ca avem totusi de invatat din asta si ar trebui sa ne adaptam, nu sa ne revoltam ca nu rezolvam nimic.