Lego
Lego
Vand Lego Ninja 6083 in perfecta stare + instructiuni
Pret 80 lei ,accept si schimburi cu seturi din castel Fantasy sau Kingdoms
Set valabil !!!
Pret 80 lei ,accept si schimburi cu seturi din castel Fantasy sau Kingdoms
Set valabil !!!
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Ultima oară modificat Mar, 08 Mai '12, ora 13:28 de către tuning, modificat 1 dată în total.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: Lego
nu am inteles prea bine ce vrei sa spui cu fine frumos etc nu mai conteaza
Am pus puncte puncte ca sa las de inteles ca putem discuta ,negocia ,etc nu ca sa urc anunturile in fata puteam sa scriu up sau alt ceva daca asta era scopul
Pe alte forumuri pe care mai stau asta inseamna ,ce am facut eu aici vad ca deranjeaza
Imi cer scuze daca am deranjat
salutare
Am pus puncte puncte ca sa las de inteles ca putem discuta ,negocia ,etc nu ca sa urc anunturile in fata puteam sa scriu up sau alt ceva daca asta era scopul
Pe alte forumuri pe care mai stau asta inseamna ,ce am facut eu aici vad ca deranjeaza
Imi cer scuze daca am deranjat
salutare
-
TOOBU4U
- comunicativ

... nici eu nu vad care e problema, mai ales in sectiunea de vanzari... e un mod foarte bun sa subliniezi faptul ca produsul este inca la vanzare si disponibil. Eu sincer nu m-as uita pe posturi foarte vechi si fara activitate in aceasta categorie in speranta ca poate or mai fii valabile.
@Razvy, chill man... ca sunt alte mesaje in alte threaduri de 100 de ori mai spam ca asta si nu mai zice nimeni nimic....
@Razvy, chill man... ca sunt alte mesaje in alte threaduri de 100 de ori mai spam ca asta si nu mai zice nimeni nimic....
"We don't stop playing games because we grow old, we grow old because we stop playing games!"
Salut,
Iti pot oferi 50 ron pe el.
Iti pot oferi 50 ron pe el.
It`s nice to important, but it`s more important to be nice!