Cumpar S-Brick
- thedutch21
- gură spartă

Cumpar S-Brick
As vrea sa experimentez MOCuiala cu un S-Brick. Are cineva la vanzare asa ceva?
Pt cei care-l aveti: Merita investitia?
Pt cei care-l aveti: Merita investitia?
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Re: Cumpar S-Brick
Eu stiu doar 3 oameni care-l au, adica Iulian, mrdc si cu mine
Probabil sunt mai multi in RO, dar cum nu stiu de ROLUG, o sa fie greu sa gasesti unul.
Ca si investitie, cred ca merita, doar sa ai timp/rabdare. L-am folosit inca de la TT-uld e la Brasov, era pus pe Beasty, mergea ok, desi se mai bloca aplicatia. Urmatoarele release-uri au fost pline de bug-uri, asa ca am zis ca astept pana lanseaza ceva stabil pe Android.
Apoi am avult alte prioritati, dar dupa TC7 planuiesc sa-l dotez pe Speedy cu el, sa vad cum se descurca. Poti sa-ti faci si profile customizate acum, iar pe forum apar issue-uri destul de rar, deci cred ca au acuma o aplicatie ok. Va tin la curent
Probabil sunt mai multi in RO, dar cum nu stiu de ROLUG, o sa fie greu sa gasesti unul.
Ca si investitie, cred ca merita, doar sa ai timp/rabdare. L-am folosit inca de la TT-uld e la Brasov, era pus pe Beasty, mergea ok, desi se mai bloca aplicatia. Urmatoarele release-uri au fost pline de bug-uri, asa ca am zis ca astept pana lanseaza ceva stabil pe Android.
Apoi am avult alte prioritati, dar dupa TC7 planuiesc sa-l dotez pe Speedy cu el, sa vad cum se descurca. Poti sa-ti faci si profile customizate acum, iar pe forum apar issue-uri destul de rar, deci cred ca au acuma o aplicatie ok. Va tin la curent
- thedutch21
- gură spartă

Anuntul e inca valabil!
Am vazut pe site-ul oficial ca e 40Lire + taxe. Mi se pare cam mult... Voi la ce preturi ati gasit?
Am vazut pe site-ul oficial ca e 40Lire + taxe. Mi se pare cam mult... Voi la ce preturi ati gasit?
Similar, nu cred ca-l puteai lua decat sustinand pe kickstarter. Primii 500 (nu a fost cazul meu) l-au putut obtine mai ieftin 
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
In Kickstarter am platit 30GBP apoi am mai platit parca 5GBP pentru transport ca uitasera sa-l includa in pledge.
Eu nu l-am mai folosit de mult. Ultima oara m-am jucat cu el in iarna inainte de concurs si aplicatia de android era un dezastru. Aplicatia de iphone mergea mai bine dar avea si ea un bug enervant: in profilul joystick intra telefonul in standby si pierdea conexiunea.
Intre timp au aparut multe revizii ale aplicatiei si cred ca acum e ok, ca altfel urlau clientii si trageau obloanele pana acum...
Tot zic sa il pun la treaba dar nu i-a venit randul.
E o jucarie interesanta si imi da un sentiment de multumire ca o posed, nu stiu de ce...
Din ce am inteles pun la cale un s-brick 2.0 dar habar nu am cand este programat sa il scoata pe piata. Cert e ca este in teste. Are carcasa un pic mai inalta.
Eu nu l-am mai folosit de mult. Ultima oara m-am jucat cu el in iarna inainte de concurs si aplicatia de android era un dezastru. Aplicatia de iphone mergea mai bine dar avea si ea un bug enervant: in profilul joystick intra telefonul in standby si pierdea conexiunea.
Intre timp au aparut multe revizii ale aplicatiei si cred ca acum e ok, ca altfel urlau clientii si trageau obloanele pana acum...
Tot zic sa il pun la treaba dar nu i-a venit randul.
E o jucarie interesanta si imi da un sentiment de multumire ca o posed, nu stiu de ce...
Din ce am inteles pun la cale un s-brick 2.0 dar habar nu am cand este programat sa il scoata pe piata. Cert e ca este in teste. Are carcasa un pic mai inalta.
- thedutch21
- gură spartă

hmm... poate merita sa mai astept putin?
E 'black friday' la s-brick. Ofera 10% reducere azi: https://social.sbrick.com/store
- thedutch21
- gură spartă

Tnx! Am vazut "oferta", dar inca mi se par foarte scumpe. Au inceput sa apara si pe ebay oferte... poate gasesc cveva mai ieftin pe acolo. Oricum, pana la vara, cand pot scoate MOCuri pe afara, nu imi este urgent.
- thedutch21
- gură spartă

Vremea e tot mai frumoasa si am nevoie de ceva care sa-mi comande masinutele outdoors fara intreruperi, asa ca subiectul revine la actualitate 
- thedutch21
- gură spartă

Ar fi cineva interesat de un SBrick, in ideea sa facem o comanda comuna?
-
danielpetrea
- gură spartă

salut, vreau si eu unul, poate chiar doua, unde sa le comandam mai convenabil? mai e cineva sa reusim pretul mai convenabil pentru 4 buc?

- thedutch21
- gură spartă

Deci pana acum am fi vreo 6 doritori:
thedutch21
PowerUser
lapsanszkitamas
danielpetrea
csc2ro
geosh21
Anyone else?
thedutch21
PowerUser
lapsanszkitamas
danielpetrea
csc2ro
geosh21
Anyone else?
Ultima oară modificat Mie, 18 Mai '16, ora 09:58 de către thedutch21, modificat de 3 ori în total.
Da, si eu as mai dori unul.
-
danielpetrea
- gură spartă

ok, eu vreau doua (iau si pentru un prieten), cum procedam? a mai comandat cineva?
gasim un pret special la 8 bucati?
gasim un pret special la 8 bucati?

- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Toti cei care avem sBrick acuma, am luat prin Kickstarter, ma indoiesc ca a mai luat careva la pret intreg.
Oricum, daca Tamas are 10% reducere, ar fi bine sa faca el comanda comuna. Daca mai aflu ceva, va anunt.
Oricum, daca Tamas are 10% reducere, ar fi bine sa faca el comanda comuna. Daca mai aflu ceva, va anunt.