Nu neaparat noi/sigilate , dar seturi complete , cu instructiuni si preferabil si cutie .
Caut :
8265 Front Loader
8043 Motorized Excavator
8461 Williams F1 Racer
8458 Silver Champion
Nu ma trimiteti pe bay sau BL , ca am fost deja ... caut pe aici prin tara ... deocamdata . Platesc corect , fara probleme .
Sunt gasibil la 0742 11 30 11 sau gabriel.niculae68@gmail.com..
Thanks .
cumpar seturi lego Technic
Re: cumpar seturi lego Technic
Salut,
8265 il am cu instructiuni si cutie, 8458 am, dar fara instructiuni (culmea, am cutie la el).
Arunca un ochi aici
Toate bune,
Tudor
8265 il am cu instructiuni si cutie, 8458 am, dar fara instructiuni (culmea, am cutie la el).
Arunca un ochi aici
Toate bune,
Tudor
Cred ca instructiuni gasesc si online ... cel putin asa sper . Lasa-mi un numar de tel sa te pot suna . Thanks .Grecu_ scrie:Salut,
Arunca un ochi aici
Toate bune,
Tudor
-
BOGDANMATEI
- tăcut

Salut setul 8265 împreuna cu cutia si Instrucțiunile i-l am si eu in condiții foarte bune. Bogdan 0723930181
...edit ...
de asemenea cumpar cutie pentru 42000 ... am instructiunile , dar vreau si cutia .
thanks .
@grecu , ti-am dat mesaj ...
@bogdanmatei , mersi fain , te contactez daca nu reusesc sa dau de @grecu ...
cheers.
de asemenea cumpar cutie pentru 42000 ... am instructiunile , dar vreau si cutia .
thanks .
@grecu , ti-am dat mesaj ...
@bogdanmatei , mersi fain , te contactez daca nu reusesc sa dau de @grecu ...
cheers.
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Cred ca am eu cutie pt 42000. Ma uit diseara cand ajung acasa sa vad unde e si cum arata. Nu intentionam sa o vand dar daca o vrei asa de tare mi-o rup de la suflet... :P