Probabil ca multi stiati de el, daca ati povestit cu mine sau ati cautat pe BL ce magazine sunt in Romania.
Il am deja de mai mult de un an, sunt destul de multumit de el, dar e loc de mai bine, ca de obicei.
Asa ca m-am gandit sa vi-l prezint aici, intr-un topic dedicat, pe care il voi updata periodic.
O sa anunt ce seturi noi adaug pe shop, ce oferte sunt disponibile, noutati despre politica BL, etc.
Totul a inceput in ianuarie 2014, cand am iesit din dark age, si am inceput sa cumpar Lego de pe toate gardurile
Am descoperit Lego pe okazii/mercador/olx/tocmai, apoi eBay DE/FR/UK, si in cele din urma mult-indragitul BrickLink.
Nu dupa mult timp, am decis sa ma axez pe Technic, asa ca restul temelor au ramas deoparte, si am inceput sa le vand.
Ce vreau prin topic-ul asta e sa accelerez vanzarea de seturi in Romania, pana acum am vandut majoritar pe plan extern.
Nu am timp sa postez seturi pe okazii/olx, si vreau sa-mi cresc rating-ul pe BL, asta e scopul meu, in final.
Ce vreau sa stiti de la inceput este ca vand doar seturi Complete si Used, de obicei cu manuale si unele cu cutie.
Dar, cel mai important de retinut este ca ofer 10% discount pentru orice membru ROLUG, chiar si la seturile deja reduse.
Reducerea asta v-o pot oferi fie print-un cupon BL pe care vi-l generez pt fiecare in parte, sau direct, la mica intelegere, daca facem tranzactia in afara BL. Pentru comenzi, va rog sa ma contactati doar prin mp sau email la dreve2001@yahoo.com. In mod normal, pretul oricarui set pus la vanzare se poate negocia, dar in limita bunului simt
Va rog sa nu postati comenzi sau intrebari referitoare la preturi in acest topic, prin mp o sa va raspund cu siguranta.
In final, va urez bafta la shopping si o zi faina!
http://www.bricklink.com/store.asp?p=braker23