Salutare, vand 1 bucata set LEGO City 4201, cutia este desfacuta si setul este facut odata. Cumparatorul primeste cutia, piesele si instructiunile. Stickerele sunt aplicate cu atentie pe piese.
Setul este complet 100%.
Pret: 40 RON (practic cel mai mic pret de pe BL din ce am vazut). Prefer predare personala in Bucuresti.
Multumesc !
Vand LEGO City 4201
Re: Vand LEGO City 4201
Salutare,
Ofer 30 lei. Sunt din Bucuresti si ne putem vedea astazi, la Unirii de ex. Este ok?
Ofer 30 lei. Sunt din Bucuresti si ne putem vedea astazi, la Unirii de ex. Este ok?
Salutare, din pacate sub 35 ron nu scad, setul este practic nou, doar ca a fost desigilat. Pana marti oricum nu sunt in Bucuresti, deci prima zi de livrare ar fi marti, 14 aprilie.
Multumesc
Multumesc
- Felix Mezei
- gură spartă

- Judet: Maramures
Il cumpar eu cu 40 . Maine nu sunt disponibil dar joi suna-ma te rog la 0758175855 ca sa-ti pun banii pe card. Iti mai pun 5 lei pt posta romana si daca vrei asa, rezerva-mi-l.
Ultima oară modificat Joi, 16 Aprilie '15, ora 01:03 de către Felix Mezei, modificat 1 dată în total.
Salut, setul iti este rezervat ! Nu iti face griji cu cheltuielile postale, sunt din partea mea
. Vorbim joi la telefon !