Lego Shop

Scrie răspuns
mad_horax
Former Ambassador
Former Ambassador

Lego Shop

Mesaj de mad_horax » Lun, 26 Octombrie '09, ora 18:41

A comandat cineva pana acum de pe shop.lego.com? Mi se pare ca au preturi super bune...

Quinlan Vos
vorbăreț
vorbăreț

Re: Lego Shop

Mesaj de Quinlan Vos » Lun, 26 Octombrie '09, ora 20:46

Eu stiu ca shop.lego.com livreaza doar in SUA.

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Lun, 26 Octombrie '09, ora 21:19

nup:D Lego Shop livreaza in mai multe tari: USA, Canada, UK, Austria, Germania si in alte tari de genul. Am comandat eu de pe LEGO Shop avand o cunostinta in Canada. Pachetul a ajuns in aproximativ o saptamana (o saptaman si 2 zile), ambalat intr-o cutie uriasa (am comandat un Republic attack gunship, hailfire drid si 2 clone battle pack). Deasemenea am primit cadou si o minifig pt breloc coloare aurie. Pretul seturilor LEGO (in sine, fara taxe postala si TVA si altceva) a fost de aprox 137.97 $ (canadieni). la acestea s-au adugat taxele (gen TVA) ajungand la 149,98$. Taxele de transport au fost inca 25$. Per total am fost multumit de servici insa, taxele de transport si TVA a fost un pic cam mare :D
Imagine

mad_horax
Former Ambassador
Former Ambassador

Mesaj de mad_horax » Lun, 26 Octombrie '09, ora 22:22

Yoz4lego, mersi de info, insa....

Nu prea inteleg. Cunostinta din Canada a primit pachetul cu seturi LEGO comandat in USA, apoi ti le-a trimis drept cadou?
Asa mi s-ar parea cel mai ieftin ca si cost. Nu stiu insa ce taxe se percep in RO, presupunand ca valoarea declarata a pachetului ar fi de 1 EUR.

Te intreb asta, pentru ca si eu am un prieten in Canada care ar fi dispus sa ma ajute.

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Mar, 27 Octombrie '09, ora 09:48

Ei, nu. LEGO are centre de LEGO shop in tarile pe care ti le-am enumerat. Pachetul nu a fost comandat in USA, ci a fost comandat de mine, aici in romania. Mi s-a cerut adresa unde sa fie trimis pachetul si am pus-o pe cea din Canada. Cunostinta mea a primit pachetul si ea avea drum in romania si mi l-a adus. Astfel nu a platit nici o taxa.
Daca ai nevoie de mai multe informatii da-mi un PM si iti voi raspunde :D
Imagine