Nu trebuie sa fi fan Lego ca sa vinzi aici

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Nu trebuie sa fi fan Lego ca sa vinzi aici

Mesaj de ikarus » Lun, 20 August '12, ora 13:51

Dragii mei,

Vad ca unii din tinerii nostri membri (lapsanszkitamas si HighTp3) au impresia ca trebuie sa fii fan de Lego ca sa ai cont pe forum si sa postezi. Ba mai mult, ca sa postezi la vanzari. NU ESTE ASA!

Avem membrii care sunt reprezentatii unor magazine. Cativa sunt si fani (e.g. mansh) si activeaza si in alte forumuri. Ma bucur sa-i avem pe forum, caci si ei fac parte din comunitatea de Lego din Romania si este in beneficiul nostru sa aflam ce oferte mai au.

Lafel si cu vanzatorii. Daca a gasit cineva in debara niste Lego si nu stie ce sa faca cu el, prefer sa-l puna aici la vanzare, unde clar sunt cumparatori interesati.

Si daca totusi aveti impresia ca cineva a facut ceva gresit pe forum, notificati administratorii (e.g. pe mine), raportati mesajul (hover peste mesaj si icoana cu semnul exclamarii). NU suntem in vestul salbatic, fiecare sa-si faca singur dreptate.

Mai jos gasiti o conversatie rupta dintr-un subiect de vanzare, ca sa intelegeti la ce ma refer. Primul mesaj e adresat unui vanzator, nu mie.
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Vand seturi Lego Technic si Lego City

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 20 August '12, ora 13:51

daca stiam ce valva v-a face afirmatia mai bine taceam. pacat ca e prea tarziu deja :( :( imi pare rau :((
Ultima oară modificat Mie, 22 August '12, ora 11:07 de către lapsanszkitamas, modificat 1 dată în total.
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

adn2377
gură spartă
gură spartă

Vand seturi Lego Technic si Lego City 2

Mesaj de adn2377 » Lun, 20 August '12, ora 14:07

lapsanszkitamas scrie:eu am o vaga banuiala ca tu nici nu esti fan lego, doar inca unul care spera sa faca bani pe pasiunea noastra. nu e treaba mea, dar m-am cam saturat sa fie "rosi" numai topicurile de vanzari/cumparari
In cazul in care iti dai seama ca nu e treaba ta, mai bine te abtii de la comentarii.
No offence...

Cat despre cei care considera ca toti oamenii care vand lego trebuie sa fie pasionati, sau si mai mult, sa vanda doar asa, din placere, nefiind interesati sa faca un profit -> va spun doar atat - ori sunteti inca niste copii si nu stiti cum stau lucrurile pe lumea asta (ceea ce in multe cazuri stiu ca e adevarat, si nu e chiar asa de rau) :) - sau sunteti total rupti de realitate...

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Vand seturi Lego Technic si Lego City 3

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 20 August '12, ora 21:43

nu ma intelegeti gresit. eu sunt dezamagit de faptul ca multi membri sunt simpli vanzatori, care in loc sa-si faca un topic la "Magazine LEGO" sau sa vanda pe siteuri de vanzari/cumparari umplu zeci de pagini pe site-ul pasionatilor. vedeti voi, pe okazii, pe ebay, pe bricklink, daca ai vanzari, trebuie sa platesti un mic comision. aici daca vinzi, nu platesti nicun comision. dezamagirea vine de la faptul ca unii vin aici ca la un site de vanzari/cumparari gen ebay, bricklink etc.
cei care considera ca toti oamenii care vand lego trebuie sa fie pasionati, sau si mai mult, sa vanda doar asa, din placere, nefiind interesati sa faca un profit
nu e vorba de faptul ca fac profit sau nu, ci ca fac profit gratuit pe forumul pasionatilor. ce cuc, e un forum, nu o piata!!!!

P.S.: nu vreu sa ma cert cu nimeni, doar ca ma doare

Lego2012
vorbăreț
vorbăreț

Re: Vand seturi Lego Technic si Lego City

Mesaj de Lego2012 » Mar, 21 August '12, ora 01:59

lapsanszkitamas scrie: P.S.: nu vreu sa ma cert cu nimeni
Aici sunt de acord cu tine. :)

HighTp3
guraliv
guraliv

Mesaj de HighTp3 » Mar, 21 August '12, ora 10:40

Si am aceeasi banuiala cu cea a lui tamas , am verificat mesajele tale (Lego2012) si vad ca toate (13) le ai doar la Vanzari/Cumparari si daca erai chiar pasionat de Lego iti puneai si tu varsta/Localitatea/semnatura/avatar(asta inseamna sa fii pasionat de un forum),pe cand,tu dovedesti ca iti pasa de vandutul de Lego.Nu am nimic impotriva cu voi cum a zis si tamas , dar nu imi plac oamenii care intra pe un forum pentru pasionatii de Lego si eu vin doar sa vanda ... Sper ca m-am facut inteles.
Imagine

Lego Technic Fan

Technic Forever !

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Mar, 21 August '12, ora 11:02

Nu vad problema voastra cu cei care vand LEGO.E o sectiune Vanzari/Cumparari.Pentru a vinde ceva, nu trebuie sa fii neaparat fan LEGO.

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Mar, 21 August '12, ora 11:04

Da, doar ca unii nu prea inteleg...

HighTp3
guraliv
guraliv

Mesaj de HighTp3 » Mar, 21 August '12, ora 11:05

Vrei neaaparat sa-ti spun si tie ? Sus langa Rolug scrie MARE Forumul pentru Fani LEGO din România,nu am nimic daca vinde niste seturi,piese,minifig dar nu toata colectia ... e clar ca se lasa de Lgo si ne-a gasit pe noi cei care sa cumparam ... asta inseamna sa fi fan Lego?
Imagine

Lego Technic Fan

Technic Forever !

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Mar, 21 August '12, ora 11:10

Tu chiar nu intelegi cevaSeturile pe care le vinde, sunt destul de rare,iar seturile rare se vand pe forumurile/siteurile cu oameni pasionati. Tu ai 2 seturi incomplete de Technic, de 100 de piese si deja spui ca esti LEGO Technic Fan, Technic Forever! si pasionat de LEGO. Treaba nu sta chiar asa..

adn2377
gură spartă
gură spartă

Mesaj de adn2377 » Mar, 21 August '12, ora 11:14

HighTp3 scrie:Vrei neaaparat sa-ti spun si tie ? Sus langa Rolug scrie MARE Forumul pentru Fani LEGO din România,nu am nimic daca vinde niste seturi,piese,minifig dar nu toata colectia ... e clar ca se lasa de Lgo si ne-a gasit pe noi cei care sa cumparam ... asta inseamna sa fi fan Lego?
Ti-as explica de ce gresesti, dar simt un deficit de inteligenta si un excedent de mahalagism.

Te rog sa postezi acolo unde esti interesat, sau deloc.

HighTp3
guraliv
guraliv

Mesaj de HighTp3 » Mar, 21 August '12, ora 11:17

Bine ma daca sunteti pe forumul asta doar pentru a vinde Lego nu mai zic nimic , gallgeorge se pare ca si tu esti tot un "traficant" sa spun asa si sa-ti mai spun ceva , esti un ... , ma abtin ;) Ar trebui sa fie scos forumul Vanzari/Cumparari . Ultimul meu post aici.
Imagine

Lego Technic Fan

Technic Forever !

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Mar, 21 August '12, ora 11:24

Cand o sa colectionezi si tu LEGO de 12 ani ca mine, si vei avea macar 10% din colectia mea atunci sa iti permiti sa ma faci pe mine "traficant" si "...".

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 21 August '12, ora 11:44

bine bine hai sa facem liniste. eu am spus de la inceput ca nu vreau o cearta. mi-a ajuns aia de la "oameni nesimtiti", n-avem nevoie de un nou razboi cu trei tabere (pro, contra si nepasatori).
\HighTp3: se pare n-ai inteles ce am spus eu. pe noi nu ne intereseaza daca se lasa de lego si isi vinde colectia. asta e , pasiunile se schimba, nu condamnam pe nimeni. pe mine ma deranjeaza ca unii (nu spun nume, poate ca Lego2012 nici nu face parte din aceasta categorie) vin pe RoLUG ca la piata si isi expun toate produsele. il dau pe razvy (top10toys) ca exemplu pozitiv: nu si-a expus toata gama de produse, doar si-a facut un topic, a zis cateva detalii si acolo anunta reducerile si alte de-astea

cu asta sper sa se termine discutiile. daca veti sa le continuam, exista PM. nu vrem ca vizitatorii sa creda ca e un forum pt certuri. imi cer scuze daca am jignit pe cineva sau daca am spus ceva ce nu trebuia. daca stiam ca asa valva va face afirmatia mea, nici n-o mai spuneam

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Mesaj de N33 » Mar, 21 August '12, ora 12:15

@Tamas si HighTp3:
Uitati,nu cred ca este o problema cu cine vinde aici.Pentru ca POTI FACE ROST DE SETURI VECHI SI INTERESANTE.Partea rea este ca nu toti vand 100 % LEGO.Dar nu m-as supara daca si vanzatorii s-ar prezenta la Bine ai venit ! Ca sa cumperi cu sufletul mai odihnit de la un "prieten" decat de la un "strain".
Cred ca acuma puteti termina.
Mersi de intelegere !
Daca va rog,sa nu mai incepeti cu prostii din astea !