Vanzare colectie Lego

Scrie răspuns
geosh21
gură spartă
gură spartă
Judet: Timis

Vanzare colectie Lego

Mesaj de geosh21 » Vin, 20 Februarie '26, ora 13:46

Salutare,

Mai este acest forum locul potrivit pentru vanzare de seturi Lego \ colectie Lego? Datorita timpului limitat, sunt nevoit sa renunt la acest hobby si automat la colectia care doar ocupa spatiul de cativa ani.

Am observat ca sunt tot mai putine anunturi de vanzare pe forum, anul trecut au fost doar 2, de exemplu. Am postat si eu un anunt la finalul anului trecut, insa nu am obtinut nici un fel de reactie in cele 2 luni si jumatate care au trecut.

Asadar, va rog pe cei care sunteti mai activi, sa imi spuneti daca mai are sens sa postez anunuturi de vanzare pe forum sau ar fi mai bine sa ma orientez spre alte platforme.

Merci,
George

arathemis
gură spartă
gură spartă

Re: Vanzare colectie Lego

Mesaj de arathemis » Vin, 20 Februarie '26, ora 13:50

posteaza, daca e de interes te asigur ca vei fi contactat. Forumul e inca populat :)

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 23 Februarie '26, ora 09:22

Salut George!
Ma bucur sa te re-aud/vad. Discutam mai frecvent pe whatsapp, dar suntem activi si pe forum. Mai ales la spart bugete pe LEGO :)) Poate te ajuta daca faci o postare cu tot ce vinzi? Astfel toti pot vedea ce ii intereseaza
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

geosh21
gură spartă
gură spartă
Judet: Timis

Mesaj de geosh21 » Joi, 12 Martie '26, ora 15:20

Salut baieti,

Multumesc pentru raspunsuri, o sa incerc sa gasesc o varianta de anunt cat mai ok pentru toata lumea, caci timpul nu este prietenul meu.