totul incepe de la cat de mare va fi masina, cat de tare vrei sa mearga masina, pe unde vrei sa mearga masina (plan sau offroad) si multe alte aspecte pe care trebuie sa le decizi inainte de a incepe.
Raportul de demultiplicare la directie il iei in functie de cat sunt de mari rotile si cat de repede vrei sa vireze (iar trebuie luat in calcul unde te vei conduce masina) (foarte importanta va fi si greutatea masinii in alegerea raportului, s-ar putea sa nu ai nevoie demultiplicat)
roata de 12 dinti bevel e ideala pentru directie si probabil asta o vei folosi impreuna cu un gear rack de 7 sau 8 sau de cat ai la dispozitie.
La tractiune intervine greutatea finala, daca vrei doar sa mearga pui un motor L sau doua, poti opta pentru motoare XL daca ai, dar punand mai multe motoare creste greutatea si complexitatea modelului.
Incepe cu ce motor/motoare ai si mai modifici ulterior. Tractiunea e mai usor sa o faci pe axul spate pentru ca pe fata sa fie doar directia. Dupa ce strangi piese poti incerca si 4x4 sau tractiune fata, dar nu cred ca foloseste nimeni doar tractiune fata

.
Eu unul nu am incercat Sbrick asa ca acolo nu pot sa imi dau cu parerea.
Spor la construit si asteptam intrebari.
Daca cauti PFuri de cumparat intreaba pe forum. sunt multi care aduc la preturi mai bune ca in unele magazine.