Salutari de la Bistrita!

Scrie răspuns
infested
vorbăreț
vorbăreț

Salutari de la Bistrita!

Mesaj de infested » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 15:21

Numele meu este Tony si am 32ani. pasiunea mea pt. LEGO este din 1990..cand s-au deschis granitele(neamuri in ungaria). sunt fan addicted space: Blacktron 1 si 2 / space police 1 / M-tron si tot ce inseamna monorail dar imi place/am mult SW si exo-force
traiesc cu speranta sa mai fie si alti fani in Bistrita (eu nu sthi nici unu') si ca odata va vedea si orasul meu o expozitie lego!
despre mine..sunt tehnician IT&C. iar pe locul 2 dupa lego se afla starcraft si world of warcraft (soon Diablo 3)
va doresc la toti un An Nou fericit! si sa ne vedem la cat mai multe evenimente/expozitii!!:)

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Salutari de la Bistrita!

Mesaj de N33 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 15:43

Bine ai venit printre noi !!!
Ma bucur sa aud ca mai sunt pierduti prin tara maniaci LEGO si se alatura !
Cand am m-am inscris eu credeam ca sunt singurul...
Cand eram mic am trecut o data prin Bistrita ...

Starcraft 1 sau 2 ? pentru ca imi place foarte tare povestea Starcraftului ;) WoW,m-am jucat nu era nu stiu ce minunatie,mai fain era Warcraft ...

Daca reusim ... facem candva in vara o expozitie uriasa in Bucuresti,cu tot feluri,ii invitam si pe cei de pe MALUG (e ca Rolug doar ca sunt maghiari roflol ) mai multe afli in topicul "Expozitie uriasa ?" in "Activitati Rolug" .

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 15:55

salut! bine ai venit printre noi!

din bistrita nu sunt alti membri in afara de tine dar nu-ti fa griji. si eu sunt singurul fan adevarat din cei 160.000 de locuitori al acestui oras. si Quinlan Vos e singur in hunedoara. si N33 e singur in sighetu marmatiei. fizic esti singur pe o raza de 80 km (Tg.Mures e la 81 km), dar oricand poti intra pe forum ;)
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

ekofresh
guraliv
guraliv

Mesaj de ekofresh » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 16:05

Salut si bine ai venit!
Seturile ce-ti plac sunt seturile ce le-am placut doar in catalog, totusi soarta a facut ca singurul meu joc Lego din copilarie sa fie 6832 Blacktron. Nu a rezistat mult in mainile mele, poate din cauza ca nu avea roti. :)

cristian333
gură spartă
gură spartă

Mesaj de cristian333 » Lun, 02 Ianuarie '12, ora 18:51

bun venit printre LEGO-itorii Romaniei! speram sa-ti placa la noi :)
infested scrie:dar imi place/am mult SW
deci esti fan? te anunt ca nu esti singur! ;)
lapsanszkitamas scrie:salut! bine ai venit printre noi!

din bistrita nu sunt alti membri in afara de tine dar nu-ti fa griji. si eu sunt singurul fan adevarat din cei 160.000 de locuitori al acestui oras. si Quinlan Vos e singur in hunedoara. si N33 e singur in sighetu marmatiei. fizic esti singur pe o raza de 80 km (Tg.Mures e la 81 km), dar oricand poti intra pe forum ;)
nu ma uita! eu sunt singuru' din gorj! :p
LEGO System Master!