Se pare ca trebuie sa ma prezint asa ca...
Sunt fan LEGO Action Figures. Ce sunt LEGO Action Figures? Din LAF fac parte BIONICLE, Hero Factory si Superheroes Ultrabuild. Stiu, nu ma prea integrez din cazua faptului ca marea majoritate (daca nu toti) sunteti fani System si Technic.Imi plac si alte produse LEGO care nu sunt LAF (Exo-Force, Power Miners, Atlantis, Pharaoh's Quest, Ninjago). Nu prea stiu ce sa ma zic despre mine, sunt un MOCcist.Si nu, MOCcurile mele nu folosesc system, doar piese Technic/BIONICLE/Hero Factory. Cumpar foarte multe produse LEGO, mare majoritate de la magazine cum ar fi Varuna, Noriel ,Diverta, Clevertoys (depinde de preturi si de seturile care le au in stoc. Spre exemplu, numai Diverta avea seturi Pharaoh's Quest la preturi chiar foarte rezonabile. Acest lucru este ciudat pentru ca de obicei produsele LEGO la Diverta sunt overpriced.). Asa...uh...Sunt din Vestul Romaniei (Timisoara) si..err.....Daca vreti sa stiti alte lucruri despre mine (ce muzica ascult, ce hobby-uri mai am, ce marime port la pantofi, cat de inalt sunt, ect.) intrebati-ma via comments.
Deci....Salut
Deci....Salut
Insert witty signature here
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
Re: Deci....Salut
Salut si bine ai venit!
Cred ca esti primul fan dedicat action-figures.
Vreuna preferata? (Spiderman arata foarte ciudat)
Cred ca esti primul fan dedicat action-figures.
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut,bine ai venit pe forum
Nu esti singurul care adora Bionicle/Hero Factory,mai era un copil .... dar nu e prea activ in ultimul timp.
Mie imi plac aproape toate serile LEGO asta include si Bionicle (Visorak & Bohorak ... cred ... au nume ciudat ... ).
Nu esti singurul care adora Bionicle/Hero Factory,mai era un copil .... dar nu e prea activ in ultimul timp.
Mie imi plac aproape toate serile LEGO asta include si Bionicle (Visorak & Bohorak ... cred ... au nume ciudat ... ).
@ikarus Nu cred ca am un "preferat". Fiind fan BIONICLE din 2002, nu prea am putut sa ma decid care set este preferatul meu. Ador multe seturi BIONICLE si HERO FACTORY. Pot sa spun ca printre seturile mele preferate se afla 2283 Witch Doctor si 8593 Makuta (Teridax). Seturile din alte LAF lines sunt cumparate doar pentru piese. Oh si cred ca te gandesti la altceva. Spiderman nu face parte din seturile Ultrabuild/Superheroes ce vor aparea in 2012. Acestea sunt: http://www.majhost.com/gallery/Akali111 ... es2012.jpg
@N33 1. Bohrok, nu Bohorak
2. Stiu, unele nume par a fi ciudate dar pentru un fan hardcore ca mine sunt complet normale. Oricum, cele mai ciudate nume aveau acei roboti Vahki construiti de catre Nuparu. (nici acum nu le retin numele)
@N33 1. Bohrok, nu Bohorak
2. Stiu, unele nume par a fi ciudate dar pentru un fan hardcore ca mine sunt complet normale. Oricum, cele mai ciudate nume aveau acei roboti Vahki construiti de catre Nuparu. (nici acum nu le retin numele)
Insert witty signature here
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
bine ai venit
e bine sa mai diversificam lucrurile. system am eu si de la atata technic mi s-a intors stomacul. astept sa vad niste mocuri.
daca nu stiai, cu LAF se poate juca "de-a papusile". am zis DE-A, adica nu cu papusi. cu minifigurinele nu prea merge joaca fiindca sunt greu de manevrat, si daac ai maini uriase ca mine, darimi tot in jurul minifigurinii
e bine sa mai diversificam lucrurile. system am eu si de la atata technic mi s-a intors stomacul. astept sa vad niste mocuri.
daca nu stiai, cu LAF se poate juca "de-a papusile". am zis DE-A, adica nu cu papusi. cu minifigurinele nu prea merge joaca fiindca sunt greu de manevrat, si daac ai maini uriase ca mine, darimi tot in jurul minifigurinii
cred ca rezvy si dinu imi doresc deja moartea roflolde la atata technic mi s-a intors stomacul
- dinutu
- gură spartă

Ai doar un avertisment de la noi.
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!
Dinu Busegeanu
I just want de best, the best or nothing!