eu sunt laura, am 25 ani si sunt din Bucuresti.
Am fost bucuroasa sa aflu aici ca nu sunt singurul adult care a ramas cu suflet de copil. Sunt un fan nou si de-abia astept salariul urmator sa-mi mai iau un set lego.
O zi frumoasa!

Dupa ce construiesc ceva il stric repede ca sa incerc ceva nou.
de parca toti de aici ar fii profesionisti roflol . oricum, in subforumul MOCuri numai 10-15 membrii posteaza [MOCuri] deci chiar daca ai fii mai oribila decat mine(nu prea credNu va bazati pe mine pentru prea multe moc-uri, sau cel putin nu pentru unele spectaculoase. De-abia invat functionalitatea diferitelor piese. Nu ma compar cu cei de aici cu experienta.

Si eu sunt verde, un verde mei micut asa roflol, bine ai venit Laura, fiecare incepe cu putin lego, asa a inceput toata lumea, poate peste ceva timp aduni mai multlapsanszkitamas scrie:wilkomen laura! ich ... si cam aici s eopresc cunostintele mele de germana...roflol
sper ca-ti va placea forumul. asteptam MOCurile si posturile tale. ce teme/seturi iti plac? cam ce seturi piese ai? apropo, scrieti varsta la panoul uilizatorului sa poti fii "inverzita", adica sa poti fi bagata intr-o categorie (tu esti AFOL, deci vei fii verde inchis-Verde deschis face legea!)
P.S.: cand zic ca abia astept sa fiu adult , adulti imi zic sa ma bucur de copilarie ca e grea viata de adult (de parca adultul face economii mari pt lego). asa ca: "abia astept sa fiu adul tsi sa am salar (pt lego)" roflol