buna

Scrie răspuns
baby_osiana
tăcut
tăcut

buna

Mesaj de baby_osiana » Joi, 27 Octombrie '11, ora 14:27

Buna tuturor!
eu sunt laura, am 25 ani si sunt din Bucuresti.

Am fost bucuroasa sa aflu aici ca nu sunt singurul adult care a ramas cu suflet de copil. Sunt un fan nou si de-abia astept salariul urmator sa-mi mai iau un set lego. :)

O zi frumoasa!

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: buna

Mesaj de N33 » Joi, 27 Octombrie '11, ora 14:58

Buna,bine ai venit pe forum !!!
Ne bucuram ca apar nou fani LEGO.Pe aici sunt vetarani al LEGO-ului roflol dar cred ca te vei integra repede se vei veni la concursuri/expozitii etc. :D

Ikon
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Ikon » Joi, 27 Octombrie '11, ora 15:51

Bine ai venit Laura! Ce seturi iti plac?
Classic Lego is the best!

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Joi, 27 Octombrie '11, ora 15:59

Bine ai venit! Sper sa-ti placa forumul si sper sa ne prezinti cat mai multe mocuri! ;)

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Joi, 27 Octombrie '11, ora 21:56

wilkomen laura! ich ... si cam aici s eopresc cunostintele mele de germana...roflol
sper ca-ti va placea forumul. asteptam MOCurile si posturile tale. ce teme/seturi iti plac? cam ce seturi piese ai? apropo, scrieti varsta la panoul uilizatorului sa poti fii "inverzita", adica sa poti fi bagata intr-o categorie (tu esti AFOL, deci vei fii verde inchis-Verde deschis face legea!)

P.S.: cand zic ca abia astept sa fiu adult , adulti imi zic sa ma bucur de copilarie ca e grea viata de adult (de parca adultul face economii mari pt lego). asa ca: "abia astept sa fiu adul tsi sa am salar (pt lego)" roflol
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

baby_osiana
tăcut
tăcut

Mesaj de baby_osiana » Vin, 28 Octombrie '11, ora 13:13

Multumesc pentru primirea calduroasa!

Nu va bazati pe mine pentru prea multe moc-uri, sau cel putin nu pentru unele spectaculoase. De-abia invat functionalitatea diferitelor piese. Nu ma compar cu cei de aici cu experienta.

Eu am Log Cabin si astazi o sa primesc si Apple Tree House, ambele Creator. Si mai am doua masinute Mini Creator, o masinuta City si doua seturi mici de la Bricks&More. Imi plac seturile clasice. Dupa ce construiesc ceva il stric repede ca sa incerc ceva nou.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Vin, 28 Octombrie '11, ora 15:13

Dupa ce construiesc ceva il stric repede ca sa incerc ceva nou.

asta numim noi MOCuit :D
Nu va bazati pe mine pentru prea multe moc-uri, sau cel putin nu pentru unele spectaculoase. De-abia invat functionalitatea diferitelor piese. Nu ma compar cu cei de aici cu experienta.
de parca toti de aici ar fii profesionisti roflol . oricum, in subforumul MOCuri numai 10-15 membrii posteaza [MOCuri] deci chiar daca ai fii mai oribila decat mine(nu prea cred :D ) ai fii binevenita
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

dinutu
gură spartă
gură spartă

Mesaj de dinutu » Vin, 28 Octombrie '11, ora 18:12

lapsanszkitamas scrie:wilkomen laura! ich ... si cam aici s eopresc cunostintele mele de germana...roflol
sper ca-ti va placea forumul. asteptam MOCurile si posturile tale. ce teme/seturi iti plac? cam ce seturi piese ai? apropo, scrieti varsta la panoul uilizatorului sa poti fii "inverzita", adica sa poti fi bagata intr-o categorie (tu esti AFOL, deci vei fii verde inchis-Verde deschis face legea!)

P.S.: cand zic ca abia astept sa fiu adult , adulti imi zic sa ma bucur de copilarie ca e grea viata de adult (de parca adultul face economii mari pt lego). asa ca: "abia astept sa fiu adul tsi sa am salar (pt lego)" roflol
Si eu sunt verde, un verde mei micut asa roflol, bine ai venit Laura, fiecare incepe cu putin lego, asa a inceput toata lumea, poate peste ceva timp aduni mai mult ;) :D
Va salut si va respect,
Dinu Busegeanu

I just want de best, the best or nothing!