Salutare,
Numele meu este Vlad si am inceput sa colectionez seturi de Lego technic de la inceputul acestui an.
Pasiunea mea a inceput inca de mic, am avut cateva seturi tip lego dar chinezesti. A trecut timpul si parca am uitat de lego, pasiunea mea fiind masinile. Neavand un garaj unde sa pot lucra / reconditiona masini (momentan) prin intermediul unui prieten am redescoperit pasiunea mea pentru lego, mai precis seturile Technic.
Am inceput in ianuarie prin a achitiona Porsche GT3 RS, un set interesant care avea sa puna baza noului hobby.
Desigur a fost urmat in martie de Bugatti Chiron, un set care m-a suprins prin detaliu si aspectul final.
De aici totul a luat-o la vale si am inceput sa achizitionez seturi mai vechi si cele actuale (voi posta intreaga colectie in curand).
Am inceput recent sa MOC-uesc si sper sa particip si la concursuri cat mai curand, catalizatorul a fost concursul recent ce a avut loc la Parklake.
Cam atat pentru inceput.
Un link care colectia mea: viewtopic.php?f=8&t=745&p=57509#p57509
Vlad
Salutare
- braker23
- gură spartă

- Judet: Cluj
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/
Re: Salutare
Bine ai venit, Vlad! Vad ca ai o colectie serioasa deja, te felicit.
Ma bucur tare mult ca ti-a placut concursul nostru, te asteptam la urmatorul, ca participant
Mihai
Ma bucur tare mult ca ti-a placut concursul nostru, te asteptam la urmatorul, ca participant
Mihai
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Wow! Ai un man cave serios acolo!
Impresionant, deja ti-ai cumparat defenderul. Pentru cineva care s-a apucat de lego la inceputul anului ai strans ceva seturi.
Bine ai venit si te asteptam la concursuri.
Impresionant, deja ti-ai cumparat defenderul. Pentru cineva care s-a apucat de lego la inceputul anului ai strans ceva seturi.
Bine ai venit si te asteptam la concursuri.
- Homersapien
- gură spartă

frumos frumos,
din ceva motiv eu am inteles la Bucuresti ca te cheama Bogdan dar e buna si Vlad
.
Bine ai venit si spor la MOCuit
din ceva motiv eu am inteles la Bucuresti ca te cheama Bogdan dar e buna si Vlad
Bine ai venit si spor la MOCuit