am uitat sa ma prezint!!!!!!!!!!

Scrie răspuns
lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

am uitat sa ma prezint!!!!!!!!!!

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 19 Iunie '11, ora 17:12

RUSINE DE MINE!!!!!!!!!
scz dar am uitat sa ma prezint ca lumea.

ma numesc Lapsánszki Tamás(se pronunta lapshanski tamash sau tomash pentru prieteni).am 16 ani si -nu vreau sa ma laud- sunt foarte creativ,acesta fiind motivul pentru care sunt la unul din cele mai bune licee din orasul meu natal,Tg.Mures, si anume Lic. Teoretic "Bolyai Farkas".

Acestui spirit creativ ii pot multumi ca sunt fan lego. nu am o colectie prea stralucita, am multe seturi neoriginale (cateva seturi enlighten si un set spaniol) dar am si un set original,6166. De cand ma stiu mi-au placut cuburile si puzzle-urile si mereu am avut caramidute dar mereu le pierdeam, pana am primit setul 6166 acum cativa ani.din pacate nu imi permit seturile lego pe care le-as vrea asa ca recurg(uneori,cand nu mai am alta solutie) la chinezarii,mai ales enlighten,ca ala are cea mai buna calitate(dintre chinezarii).

Am un frate si o sora mai mici.nu sunt asa de pasionati de lego ca si mine(majoritatea timpului mi-o petrec cu lego) dar si ei se "ocupa":frate-mio pe LDD iar sora-mia cu minifigurinele pe care i le dau.nu am spirit de initiativa dar daca s-ar organiza ceva expozitie/concurs/etc. in zona mea as face tot posibilul sa particip.

Seturile mele preferate sunt trenurile,avionele(vechea pasiune) si utilajele. in ultimul timp tot caut trenuri lego la mana a doua ,in orice caz mai ieftine dar nu am gasit(cautarea continua).in fiecare zi intru pe forum si citesc ce sa mai scris.si pe brickenburg mai intru sa vad ce se intampla.in afara de astea imi "pierd timpul" si pe site-ul Lego,Varuna,Clevertoys,Clublego...nu prea construiesc seturile pe care le cumpar.de obicei le cumpar in functie de piese sau dorinte.construiesc MOC-uri de fiecare data cand imi "risipesc" piesele pe covor.

Nu de mult am pus mana pe o camera si de atunci pozez toate creatile si le incarc(puteti vedea vreo 3 la sectiunea MOCuri).acum ca sunt in vacanta vreau sa construiesc mai multe lucruri inclusiv un orasel.cam atat despre mine.
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook