... si bine v-am gasit. Eu sunt la inceput cu pasiunea pentru Lego (mai mult o retrezire a unei pasiuni care nu a putut fi indeplinita in copilarie).
Momentan sunt pasionat de Technic si un pic de Star Wars (am cate un set din fiecare si niste piese din seturi mai vechi - de prin 94-95) dar studiez si seria Ninjago. Mai departe vedem si in functie de buget :)
//Alex
Salut
- iuliand
- gură spartă

- Judet: Constanta
Re: Salut
Bine ai venit!
Daca bugetul poate fi o problema atunci continua doar pe technic. La technic numarul de piese este mai limitat, culorile nu sunt neaparat importante si in felul asta ai sanse sa strangi mai repede o colectie de piese relevanta pentru MOC-uri.
SW sunt frumoase dar cam scumpe...
Daca bugetul poate fi o problema atunci continua doar pe technic. La technic numarul de piese este mai limitat, culorile nu sunt neaparat importante si in felul asta ai sanse sa strangi mai repede o colectie de piese relevanta pentru MOC-uri.
SW sunt frumoase dar cam scumpe...
Re: Salut
salut si bine ai venit, oricum cu timpul te decizi tu ce mai achizitionezi ce te atrage mai tare (sau promotii, seturi/piese second) in timp si cu bugetul se rezolva mai pui deoparte "azi maine..." si se adune de ce anume iti doresti. de unde esti?