Salutare!

Scrie răspuns
Boise
tăcut
tăcut

Salutare!

Mesaj de Boise » Sâm, 29 August '15, ora 10:36

Buna ziua tuturor!

Ma numesc George, si sunt un fan lego din 94 cand am primit primul meu set, roadsterul 6538. A fost primul, si pentru multa vreme singurul pe care l-am avut, si tin minte cum incercam sa le combin in cat mai multe feluri, sa imi fac roboti sau avioane din el (va puteti da seama cam cat de bine ar fi aratat cu doar atatea piese :D). Astazi am 26 de ani si ador Lego la fel de mult. Tot nu am foarte multe seturi, dar tin la ele ca la ochii din cap. Ieri am cunoscut doi baieti foarte destepti si talentati care erau in vizita la magazinul Lego din Cluj si ei mi-au spus de acest forum. Desi ma joc cu Lego de multi ani, lipsa seturilor numeroare si/sau mari si a familiarizarii cu comunitatea de fani ma plaseaza cred la categoria de incepator in ale constructiilor "hardcore" sa zicem asa. Daca fac boacane de terminologie la inceput, va rog sa ma scuzati. Am auzit doar lucruri faine despre voi si abia astept sa va cunosc!

talex
gură spartă
gură spartă

Re: Salutare!

Mesaj de talex » Sâm, 29 August '15, ora 10:46

Salutare si bine ai venit, frumos set de inceput, mic, dar cu personalitate! :D
Daca ai facut poze constructiilor le poti posta in sectiunea de MOCs / creatii proprii :D
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal

david03
guraliv
guraliv

Mesaj de david03 » Sâm, 29 August '15, ora 11:15

Salutare si bine ai venit.Imi place setul tau de început.As vrea sa vad si moc-urile tale.Ca sa ne clatim ochii.
Best life with Lego!!!Don't try to change this lifestyle!!! :D

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Sâm, 29 August '15, ora 12:56

Salut, George, bine ai venit printre noi! Sper ca o sa postezi MOC-uri, forumul uneori nu e foarte activ.

P.S. Ai terminat Death Star-ul?

Vadutmihai
guraliv
guraliv

Mesaj de Vadutmihai » Sâm, 29 August '15, ora 13:26

Bine ai venit! :) Asteptăm să vedem ce faci.

PS: Aceeași întrebare ca Toni, cum e death star? Sunt curios să aflu.
"We tend to be masters of our own fate. The only thing that stops us from doing the really cool things is... time"

Monty Oum

Boise
tăcut
tăcut

Mesaj de Boise » Sâm, 29 August '15, ora 23:20

Ce primire calduroasa, multumesc tuturor. Toni, Death Star-ul e aproape gata, deocamdata am bagat vreo 14 ore in total la el, cred ca putea fi mai putin daca as fi deschis pungile in ordine, dar imi place sa scormonesc :D. Matahala e mult mai mare cand o vezi pe viu, si e destul de grea, cred ca are 3 kile pe putin. E foarte fain, are o gramada de faze din filme, si cred ca poti face o fortareata medievala intreaga din cate caramizi gri are :))). O sa pun niste poze facute cu un aparat calumea maine cand il termin. In alta ordine de idei, in septembrie trec pe acasa si imi aduc tot inventarul de Lego in Cluj si va arat ceva creatii proprii (cu promisiunea ca o sa incerc sa respect si o tema de culori, ca urasc creatiile gen "curcubeu" nu stiu cum sa le zic). In fine, multumesc din nou pentru primire, cred ca o sa imi placa aici la voi! Sa aveti o seara faina, si un rest de weekend placut!

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Sâm, 29 August '15, ora 23:29

Bine ai venit!
Ma bucur ca ne-ai gasit. Pana una alta poti sa vizitezi rubrica de creatii proprii.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 30 August '15, ora 04:14

Boise scrie:Ieri am cunoscut doi baieti foarte destepti si talentati care erau in vizita la magazinul Lego din Cluj
Ciudat, nu-mi amintesc sa fi fost in Cluj zilele astea roflol
creatiile gen "curcubeu" nu stiu cum sa le zic
Sindromul papagalifer, studiat de zeci de ani de MOCeri de pe toata planeta. Din pacate este un simptom al fazei incipiente a bolii de "fan LEGO", cand colectia este atat de mica incat paleta de culori este prea limitata. Studiile arata ca in timp, cu persistenta bolii, sindromul se reduce si chiar dispare. Dar de obicei boala ramane ani intregi. roflol

Apropo, bun venit, "bolnavule" :D
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Bricky
Former Ambassador
Former Ambassador
Judet: Bucuresti
Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/

Mesaj de Bricky » Dum, 30 August '15, ora 20:00

Bine ai venit în comunitatea noastră! Sunt tare curioasă care or fi fost cei 2 băieți deștepți și talentați care te-au îndrumat către noi :) Clujeni veritabili sau doar în trecere? Vreo expoziție Lego ai vizitat pana acum?
Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Dum, 30 August '15, ora 20:29

@: Bricky amandoi sunt din Maramures, si au avut grija sa "incaseze" complimentul roflol
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Dum, 30 August '15, ora 22:28

lapsanszkitamas scrie:@: Bricky amandoi sunt din Maramures, si au avut grija sa "incaseze" complimentul roflol
roflol