Salutari

Scrie răspuns
adybrood
vorbăreț
vorbăreț

Salutari

Mesaj de adybrood » Mie, 01 Aprilie '15, ora 13:19

Salut tuturor,

Ma numesc Adi, am 28 de ani si sunt din Mioveni, Arges; sunt angajat in acest hobby de aproximativ 8 ani.

Am inceput recent sa acord mai mult timp si buget pentru aceasta pasiune.

Initial am fost atras de Lego Technic insa acum doresc sa schimb totul cu Lego clasic (City si Trains mai exact). Inca sunt in stadiul de colectare piese cat mai variate asa ca cine are de vanzare ma poate contacta. Indragesc mult Lego cat si trenurile, prin urmare aceasta combinatie imi va ocupa majoritatea bugetului alocat.

Fac comenzi de pe bricklink aproximativ odata pe luna, in rare cazuri, la 2 luni, doar din UE pt comoditate (posta vamala din Arges lasa de dorit) asa ca nu ezitati sa ma contactati cand intentionati sa cumparati ceva, sunt convins ca voi gasi ceva de interes (Tiles, brackets, magneti de tren, roti de tren, sine, etc) in magazinul respectiv si voi participa cu placere la impartirea taxelor de livrare.

Va multumesc tuturor anticipat pentru primire :)

BR,
Adi

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Re: Salutari

Mesaj de iuliand » Mie, 01 Aprilie '15, ora 14:28

Bine ai venit!
Prezentarea ta suna ca un CV perfect pentru inrolarea in RoLUG. :)
Abia astept sa vad ce MOC-uiesti.

Pentru comenzile pe bricklink urmareste sectiunea speciala din forum. Acolo poti posta si cand ai o comanda deschisa la care doresti sa imparti transportul.

braker23
gură spartă
gură spartă
Judet: Cluj
Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/

Mesaj de braker23 » Mie, 01 Aprilie '15, ora 14:29

Bine ai venit Adi, ai ajuns excat unde trebuia, cea mai tare comunitate LEGO din lume :)

Ma sperie faptul ca vrei sa schimbi Technic pe City si Trains, dar e decizia ta, iti urez mult succes!

Apropo de comenzi comune, am una in derulare pe un magazin din Suedia, daca te decizi pana la 5, te adaug la comanda.
Vezi link-ul asta http://www.bricklink.com/store.asp?p=helga_h, anunta-ma prin mp daca vrei ceva. Bafta!

adybrood
vorbăreț
vorbăreț

Mesaj de adybrood » Mie, 01 Aprilie '15, ora 15:07

Multumesc pentru primire!

De MOC-uit sunt inca la inceput. Ma folosesc de LDD pentru idei noi, din lipsa de spatiu. Pe viitor intentionez sa dedic o camera intreaga acestui hobby; motiv pentru care schimb Lego Technic cu Lego clasic: imi plac dioramele mult :)

talex
gură spartă
gură spartă

Mesaj de talex » Mie, 01 Aprilie '15, ora 16:08

Bine ai venit! Avem cativa pasionati de trenuri care abia asteapta sa citeasca prezentarea ta! :D
Follow the LEGO Batman adventures: http://instagram.com/alexnocturnal

iuliand
gură spartă
gură spartă
Judet: Constanta

Mesaj de iuliand » Mie, 01 Aprilie '15, ora 18:14

Acum o sa începem sa tragem de el: unii spre tehnic, alții spre trenuri, alții spre city... :)
Eu personal sunt fascinat de tehnic.
Îmi plac si căsuțele facute din lego la care ma uit ca la niste bijuterii. In general îmi place orice lucru din lego care este făcut cu dichis si atenție la detalii.
De trenuri încerc sa ma țin departe pentru ca simt ca daca deschid cutia pandorei am sa cheltui foarte multi bani...

In concluzie te invit sa ne întâlnim la concursurile de TT. Aici vroiam sa ajung... :)

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Mie, 01 Aprilie '15, ora 18:57

talex scrie:Avem cativa pasionati de trenuri care abia asteapta sa citeasca prezentarea ta!
Am auzit asta din cealalta camera roflol Bun venit in cea mai faina comunitate din tara asta! Daca ai niste MOCuri faine, nu ezita sa le prezinti, chiar daca sunt in LDD! MOCurile feroviare si eu acolo le fac din lipsa de piese :D
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook