Oricum, îmi plac serii precum Star Wars, City, Technic, Lego Movie, The Hobbit, Bionicle etc. Cât despre seturi sunt aceleași, cu excepția faptului că recent am achiziționat 4 seturi Bionicle, pe care le-am folosit în creațiile mele (după cum ați văzut roflol ).
Salutare... din nou
- Vadutmihai
- guraliv

Salutare... din nou
Am hotărât să postez mesajul acesta ca să clarific ceva tuturor (în afară de Toni). Am mai avut un cont pe rolug cu numele Eugen Puicar. După 11 luni în care am fost prea ocupat ca să pot posta am încercat să mă conectez ca să văd ce se mai întâmplă și nu am reușit. Am încercat mai multe metode ca să intru dar nu îmi era recunoscută parola sau numele. Așa că am decis împreună cu Toni (care nu putea intra nici el) sa facem contul ăsta ca să ne reîncepem activitatea. După ce el a reușit să intre din nou pe contul lui eu l-am preluat pe ăsta
.
Oricum, îmi plac serii precum Star Wars, City, Technic, Lego Movie, The Hobbit, Bionicle etc. Cât despre seturi sunt aceleași, cu excepția faptului că recent am achiziționat 4 seturi Bionicle, pe care le-am folosit în creațiile mele (după cum ați văzut roflol ).
"We tend to be masters of our own fate. The only thing that stops us from doing the really cool things is... time"
Monty Oum
Monty Oum
- Bricky
- Former Ambassador

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/brickys_world/
Re: Salutare... din nou
Daca nu ai reusit sa te conectezi cu acel cont, trebuia sa ne trimiti un mail si te ajutam noi sa ti-l recuperezi.