Ma numesc Dan-Alexandru Gheorghiu, sunt din Bucuresti si sunt pasionat de lego technic. In copilarie am avut o cantitate destul de mare lego city, pe care mama a decis sa o doneze cand am implinit 14 ani, cei drept unor copii saraci, asa ca nu imi pare rau dimpotriva ma bucur, ca si eu la randul meu "mostenisem" o mare parte din piese de la varul meu mai mare si prietenii lui.
Pasiunea pentru lego technic s-a nascut acum 2 ani de craciun, cand am primit 2 seturi 9390 si 9391. Am inceput sa ma documentez, am dat de Sariel si Nico71, si cand am vazut ce moc-uri se pot face, microbul mi-a intrat direct in sange.
In prezent detin 16.000 de piese, iar pana la sfarsitul anului mi-am propus sa ajung la 20.000. Seturile ce le detin sunt achizitionate de la niste utilizatori extrem de cunoscuti voua si foarte seriosi: danielpetrea si okazii.
Momentan ma confrunt cu problema spatiului de depozitare, din acest motiv nici nu prea am "mocuit" in ultima perioada...
PS: sper sa va cunosc cat mai curand, si incerc sa fac tot posibilul sa ajung la concursul din iarna care se pregateste, pentru ca pe cele din Cluj si din Bucuresti le-am ratat...