Sunt Alex, am 28 de ani si sunt fan Lego
Relatia mea cu Lego a avut un inceput nu tocmai fericit. Copil fiind, la un moment dat cand mi-am descoperit aceasta pasiune mi-am schimbat toate jucariile primite de la bunici (la care am crescut) pe Lego-ul altor copii. Toate bune si frumoase pana cateva saptamani mai tarziu, mai exact pana in ziua in care unul dintre acestia a batut la usa lor plangandu-se ca i-am luat o jucarie. Nestiind despre ce este vorba bunicii i-au aratat 'colectia' mea de lego (o masina ceva mai burdusita cam cat un portofel desfacut
Interesant si ciudat in acelasi timp ca desi mi-a fost rapita aceasta bucurie am avut nevoie de 20 si ceva de ani pana sa mai pun mana pe alt lego alt meu. Straniu, nu?
Asa ca iata-ma 20 si ceva de ani mai tarziu, pasionat de lilieci si de Batman (cat de ciudat o suna asta) am inceput sa caut seturi cu el si spre surpriza si bucuria mea ele existau!
Cam asta ar fi de spus despre mine momentan, m-a bucurat sa vad ca exista un forum romanesc legat de aceasta tema si sper sa gasesc leac nebuniei mele in paginile lui si sa reusesc sa va cunosc, chiar daca mai timid la inceput avand in vedere lipsa mea de cunostinte in domeniu :P
Asa ca bine v-am gasit!
PS. Tumblerul din 76001 - The bat vs Bane tumbler chase mi se pare fantastic...