hy

Scrie răspuns
mihaicretu
tăcut
tăcut

hy

Mesaj de mihaicretu » Joi, 09 Decembrie '10, ora 13:50

Salutare! Sunt nou pe aici!

Am 26 de ani, din Bucuresti, inginer automatist de profesie, si de pe la inceputurile anilor '90 am inceput sa colectionez tot soiul de seturi LEGO. In prezent am o cutie (cateva sute de piese - ultimul recensamant era la 1300-1400) care zace prin debara si incep sa relansez colectionatul si mai mult sa realizez machete si proiecte cu Lego Digital Designer.

ikarus
gură spartă
gură spartă
Judet: Bucuresti

Re: hy

Mesaj de ikarus » Joi, 09 Decembrie '10, ora 21:55

Salut si bine ai venit! sper sa te simti bine printre noi. Fain ca ti-au ramas seturile, majoritatea (respectiv eu) nu mai au prea multe din copilarie.

Putem vedea ceva facut in LDD?
Pagina de Facebook a rolug

Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)

sugestii / plângeri, la mine! :)
consiliere matrimonială, la Adrian.

mihaicretu
tăcut
tăcut

Mesaj de mihaicretu » Vin, 10 Decembrie '10, ora 07:48

acum lucrez ,si totodata invat cum se foloseste LDD, la o casa tipic olandeza (caramida in trepte) dar dureaza foarte mult ca folosesc caramizi subtiri de 2x1 de 3-4 culori pentru pereti si 1x1 pe anumite portiuni deci e treaba migaloasa si de durata :). Cand e gata o voi posta:D.

asta e colectia mea (cele care stiu sigur ca le am :)..de care tin minte ca in cutie n-am mai umblat de 10 ani - acum cand ma duc acasa de sarbatori o aduc in Bucuresti :D), toate sunt 100% complete mai putin aeroportul de unde am numai avionul complet si cateva fragmente. Pe langa astea am foarte multe bucati din zeci de seturi, caramizi, placi si tot soiul de roti, geamuri, mini figs, etc.

http://www.brickset.com/search/?ownedBy=mihaicretu

yoz4lego
gură spartă
gură spartă

Mesaj de yoz4lego » Vin, 10 Decembrie '10, ora 17:29

Salutare!

Ne bucuram sa te avem printre noi, si asteptam creatii de-ale tale! :) Succes!
Imagine