Gabriel

Scrie răspuns
Gabriel
tăcut
tăcut

Gabriel

Mesaj de Gabriel » Lun, 24 Noiembrie '08, ora 11:27

Salut, sunt Gabriel, am 21 de ani si sunt pasionat de Lego.

Asta e colectia mea: http://www.brickset.com/lists/collectio ... briel%20RO
Nu am multe seturi. Asta pentru ca atunci cand am fost mic nu mi-am permis sa cumpar. Recent, am facut rost de mai multe piese/ seturi incomplete care nu sunt aratate acolo in Bricklink, asta pentru ca n-am reusit inca sa identific seturile din care fac parte (sunt amestecate piesele). De asemenea, am mostenit de la verisori multe piese, printre care in principal brick-uri.
Regina colectie mele este un Spectral Starguider, pe care l-am primit cadou de la un prieten de-al tatalui din Franta, pe la mijlocul anilor '90.

Preferatele mele sunt Lego System si cam tot ceea ce include, desi recunosc ca am o afinitate spre seturile Space mai vechi, si de asemenea pirati, castele. Nu-mi place deloc Bionicle (OK, shoot me!). Cu Tehnic nu am experimentat deloc, probabil mi-ar placea, dar neavand contact, nu pot sa zic ca am un interes prea mare.

Sper sa pot veni la FanExpo-ul din decembrie.

eFTy
comunicativ
comunicativ

Mesaj de eFTy » Lun, 24 Noiembrie '08, ora 17:32

Salut!

Tehnic e fain daca iti place ingineria mecanica (angrenaje, pistoane, motoare electirce etc.).

Cat despre Sar Guider, tot ce pot spune e ca Black Trons erau bestiali (am si eu o nava de la ei, si cupola aia e geniala).