Ze Prezentation

Scrie răspuns
eFTy
comunicativ
comunicativ

Ze Prezentation

Mesaj de eFTy » Lun, 24 Noiembrie '08, ora 03:30

Salutari! Sunt efty, mi se zice asa si pe viu, si am dat din pura intamplare peste acest forum (traiasca visualart).

Sunt si eu unu din copiii aia care erau obsedati cu Lego cand erau mici, si acu recent am avut o reintoarcere in lumea acelei pasiuni. In acest moment umblu hamesit pe eBay incercand sa fac rost de anumtie chestii pentru piratii mei (da, am, nu dau, sorry - am altele de dat insa).

Si ca sa nu fie un topic inutil: link. Chestia asta mi-a amintit de Arcanum...

Ca incheiere - desi nu sunt foarte activ pe forumuri in general, sper sa intru si sa va arat in curand cate ceva din ce am eu p-acasa, fie ca lauda, fie ca reclama in caz ca vrea cineva sa cumpere.

Cheers!

P.S. Lauda. :D
Ultima oară modificat Vin, 30 Ianuarie '09, ora 03:53 de către eFTy, modificat 1 dată în total.

AdrianFlorea
Fondator
Fondator

Mesaj de AdrianFlorea » Lun, 24 Noiembrie '08, ora 10:06

Salut eFTy!

Am incercat si eu sa cumpar niste imperiali pentru un MOC pe care il termin, din pacate sunt foarte scumpe accesoriile vechi de pirati.

Ai vazut seturile noi de pirati care au iesit deja in state? :D
Shipwreck hideout
soldier's arsenal
Brickbeard's Bounty

Si lista de seturi e foarte asemanatoara cu ce aveam eu pana acum 3 ani, dar a mea era doar jumate. Si eu am niste seturi de pe lista aia.

eFTy
comunicativ
comunicativ

Mesaj de eFTy » Lun, 24 Noiembrie '08, ora 17:28

Le-am vazut de ceva vreme, dar nu imi plac. Pe de-o parte lego scoate cateva chestii noi itneresante (mai multa personalizare pe figurine, cateva piese noi interesante, gen coastele de la epava), pe de alta parte simplifica prea mult designul seturilor noi (where's the bloody rigging? :( ). Barracuda si Skull's Eye erau mult mai faine.

Ce fel de imperiali folosesti?

Gabriel
tăcut
tăcut

Mesaj de Gabriel » Lun, 24 Noiembrie '08, ora 20:41

Da, vazusem de cateva zile noile seturi cu pirati pentru 2009 (care se pare ca au aparut deja in USA). Primul lucru care l-am observat, si nu mi-a placut este aspectul noului rechin (dar poate ca asta e doar parerea mea).

Oricum, tema pirati e una si din favoritele mele. Trebuie sa fac rost macar de un set (insula sau nava)... Presupun ca Pirates e tema ta preferata. O poza la un montaj cu tema pirati ne faci candva? :D

Ce mi-a atras atentia la seturile tale e Geanta aia de plastic plina cu caramizi din tema Basic. Si eu am avut una cand eram mic. :mrgreen: Chiar daca tot ce construiam din ea iesea cam "bulky", nu cred ca m-ar fi prins LEGO asa de mult, daca nu aveam setul acela. Multe caramizi... asa incepi cand esti mic.

(P.S.: Nu-mi zi ca esti fan Bionicle..)
Insectoidul si cele 2 nave M-Tron si Blacktron ale tale imi plac :P

eFTy
comunicativ
comunicativ

Mesaj de eFTy » Mar, 25 Noiembrie '08, ora 00:00

Cand au aparut mi-au placut, intotdeauna construiam diversi roboti. Dup-aia m-au cam enervat cum au taraganat-o cu "holy spirits" & whatnot. Si ca modele sunt misto, pentru piese. De exemplu, din cei 2 bionicle, plus ala rotund, Slizer si inca niste piese de la tehnic am facut asta.

Cu pirati nu am nimic original de aratat in acest moment. O data ce obtin tot ce vreau/am nevoie insa vreau sa fac o nava imperiala cum ar fi trebuit Lego sa faca. Fingers crossed. :)

AdrianFlorea
Fondator
Fondator

Mesaj de AdrianFlorea » Mar, 25 Noiembrie '08, ora 09:39

eFTy scrie:(where's the bloody rigging? )
Acuma mi-am dat seama ce ma deranjeaza la nava aia. Chiar ca imi lipsesc "funiile"

Am doua MOCuri de pirati pana acuma, (in mod normal construiesc doar teme SF, dar in ultima vreme am inceput si cu pirati si castle) intr-una folosesc bluecoats (francezi) si in a doua redcoats ...pe cei albastrii ii am doar de pe Caribbean Clipper. Am facut si o insula cu un turn unde poate sa ancoreze CC-ul , iar a dou-a creatie o sa o vedeti la expozitie :D de aia va arat doar o poza blurry a ceea ce se afla in coltul camerei mele.

Cat despre bionicle, trebuie sa recunosc ca la inceput mi s-au parut putin interesanti, cand inca se numeau slizers haha. Am avut un set, nu mai mult. dupa aia a urmat pauza de patru ani pana m-am apucat din nou (de la 16 la 20 de ani). Dar acuma ma scoate din sarite cum toti copii doar Bionicle colectioneaza, abia mai stiu ce e aia lego clasic. La expozitie nu vom avea bionicle :D.