Bine v-am gasit

Scrie răspuns
arathemis
gură spartă
gură spartă

Bine v-am gasit

Mesaj de arathemis » Joi, 22 Noiembrie '12, ora 16:18

Bine v-am gasit.

Ma numesc Adrian momentan detin 2 seturi Lego in coproprietate cu fiul meu de aproape 4 ani :D (Un tir cu remorca si un set de reparatii auto cu vreo 5 masini).

Sper sa ajungem la mai multe :).

Consider ca e o metoda super de a-ti petrece timpul cu cei mici, construind de toate, atat cat se poate, cu ajutorul lor, cu ideile lor etc.

Primind primele seturi LEGO, am descoperit chiar si eu o pasiune in a construi, inventa. Asa ca de sarbatorile care vin intentionez sa imbunatatesc stocul de seturi :D, poate chiar cu ajutorul sugestiilor voastre.

Merci.

N33
gură spartă
gură spartă
Judet: Maramures

Re: Bine v-am gasit

Mesaj de N33 » Vin, 23 Noiembrie '12, ora 11:51

Bine ai venit !
Ma bucur sa aud ca iti place LEGO si ca iti petreci timpul construind impreunca cu cei mici.Nu multi fac asta...

Sa stii,dupa primele seturi vin mai multe,apoi si mai multe ... apoi piese la KG .. apoi iti dai seama ca nu mai ai loc si faci o camera pentru LEGO roflol
De sarbatori sunt multe reduceri,acum este timplul pentru cumparaturi LEGO,din pacate preturile la LEGO in Romania sunt cam mari,daca ai sansa sa te duci in strainatate .... de exemplu in Germania,acolo sunt cam 40-50% mai ieftine.

Cam ce teme va plac ? City ? STAR WARS ? NINJAGO ? ....

arathemis
gură spartă
gură spartă

Mesaj de arathemis » Vin, 23 Noiembrie '12, ora 13:18

Deocamdata avem doar City si cred ca o sa continuam pe tema asta, dar pe viitor nu se stie niciodata.

Am mai luat o basculanta de la metro cu 77 Ron. (e 40 % reducere la pretul de raft) Pe alte site-uri sare de 110 Roni. Promotia e pana duminica. Dar deja is golicele rafturile de LEGO. Asa ca grabiti-va daca sunteti interesati.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Vin, 23 Noiembrie '12, ora 16:34

bine ai venit (oficial)!
e bina ca exista parinti care-si petrec timpul cu copii! esti deja al doilea de pe forum, asa ca nu putem decat sa ne bucuram. daca iti pui varsta la profil, vei putea posta la "Parinti" +vei fi inverzit (lime green rulez!)
incearca sa nu te lasi de acest obicei, si cel mai important, sa nu-l lasi pe micutzu sa se lase. nu-s eu psiholog si nu am nustiu-ce experienta de viata, dar TV si PC si smartphoneul si tableta nu inlocuiesc relatia cu un parinte (in acest caz materializat prin lego)
+mereu ve-ti avea un subiect comun de discutii, nu va trebui sa supoti linistea jenanta intr-o masina la 3 jumate noaptea in drum spre gara roflol roflol

dupa multa vorbareala ,inutila (toni, mai virusta si pe mine roflol ), concluzia ar fi bine ai venit, nu te lasa
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook

Razvy_cluj_ro
gură spartă
gură spartă

Mesaj de Razvy_cluj_ro » Vin, 23 Noiembrie '12, ora 20:40

Bine ai venit! :D

tonicodrea
gură spartă
gură spartă

Mesaj de tonicodrea » Vin, 23 Noiembrie '12, ora 21:30

Oh,ce bine,unul nou,nu am mai avut de luni... roflol

gallgeorge
gură spartă
gură spartă

Mesaj de gallgeorge » Sâm, 24 Noiembrie '12, ora 17:03

Bun venit pe forum!! :D

zozo_danutz
gură spartă
gură spartă

Mesaj de zozo_danutz » Mie, 12 Decembrie '12, ora 19:23

Bun venit pe aici...sper sa mai petreceti timp pe forum, sa mai vedeti ce se invarte in jurul LEGO-ului..!!
LEGO is fun!