acum am reuzit sa adun ceva piese dar am vazut ca voi averi saci intregi cu asa ceva. cel mai mult imi place colectia LEGO CITY, din pacate mama nu a vrut sa mi finanteze pasiunea asa ca acum la varsta de 17 ani m am apucat eu de strans bani pentru seturi de lego. va spun din start ca MOC urile mele vor vi mai colorate dar mie imi place functionalitatea si forma...cu asortatul culorilor nu prea am ce face din cauza detului mic:(
Salut din partea lui Andi!
Salut din partea lui Andi!
salut..dupa cum spune si titlul ma numesc Andi..defapt Oprea Alexandru; am 17 ani ,locuiesc in Ploiesti si ma joc cu lego de la 4 ani. nu am inceput cu un set propriu, ma jucam la altcineva si acolo imi faceam masinute si pastram din piese, acel baiat fiind destul de mare nu se supara daca imi dadea din setul lui
.
acum am reuzit sa adun ceva piese dar am vazut ca voi averi saci intregi cu asa ceva. cel mai mult imi place colectia LEGO CITY, din pacate mama nu a vrut sa mi finanteze pasiunea asa ca acum la varsta de 17 ani m am apucat eu de strans bani pentru seturi de lego. va spun din start ca MOC urile mele vor vi mai colorate dar mie imi place functionalitatea si forma...cu asortatul culorilor nu prea am ce face din cauza detului mic:(
- alexutzu300
- gură spartă

Un bine ai venit calduros si din partea mea
!Sper sa postezi cat mai curand cat mai multe MOCuri,si nu uita sa faci un MOC si pentru concurs.

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Salut din partea lui Andi!
bine ai venit
majoritatea dintre noi a inceput cu putin lego,unii cu fake-uri/originaluri primite in cadou si asa a inceput pasiunea...
in legatura cu ... "finantarea"...bine ai venit in club
majoritatea dintre noi a inceput cu putin lego,unii cu fake-uri/originaluri primite in cadou si asa a inceput pasiunea...
in legatura cu ... "finantarea"...bine ai venit in club
- alexutzu300
- gură spartă

De ce inviati topicuri din 2009 cu useri care nu au mai intrat pe forum din 2009?...

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
oops!!!am vazt ca e un subiect rosu(adica e un mesaj nou) si l-am citit imediat.
scz.nu m-am uitat la data...
scz
scz.nu m-am uitat la data...
scz
- Cloud
- gură spartă

roflol " bine ai venit" si el saracu are cont din 77