Salut tuturor,
Ma bucur nespus ca am gasit acest forum. Trebuia sa ma fi gandit ca exista asa ceva.
Eu sunt Patrick din Bucuresti si am fost foarte pasionat de mic de lego. Primul set lego l-am primit in 90 si de atunci am tot strans pana acum vreo 10 ani de cand am facut o pauza.
Acum vreau sa redeschid aceasta veche pasiune si sa cumpar dinou lego dar mai ales figurine.
Lego a evoluat mult de la ultima achizitie si asta ma bucura.
Salut
Salut
It`s nice to important, but it`s more important to be nice!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
- thedutch21
- gură spartă

Re: Salut
Bine ai venit!
O sa gasesti multe topic-uri interesante despre Lego pe aici. Poti adauga si colectia ta la rubrica "Produse Lego" -> "Colectiile noastre!", sau poate vrei sa ne prezinti mai detaliat un set de-al tau, intr-un review (tot la "Produse Lego").

O sa gasesti multe topic-uri interesante despre Lego pe aici. Poti adauga si colectia ta la rubrica "Produse Lego" -> "Colectiile noastre!", sau poate vrei sa ne prezinti mai detaliat un set de-al tau, intr-un review (tot la "Produse Lego").
Si eu sunt in aceeasi situatie. M-am reapucat de colectionat Lego cam acum un an jumatepatrick scrie: am fost foarte pasionat de mic de lego. Primul set lego l-am primit in 90 si de atunci am tot strans pana acum vreo 10 ani de cand am facut o pauza.
Re: Salut
Colectii am in special cele cu pirati .. din pacate nu le am facute dar o sa ma apuc sa le fac..
Ca si idee sigur am:
2 castele mari
1 corabie de pirati
1 masina ferrari de F1
lego technic
si multe altele de care nu imi amintesc dar in weekend o sa fac inventarul
Ca si idee sigur am:
2 castele mari
1 corabie de pirati
1 masina ferrari de F1
lego technic
si multe altele de care nu imi amintesc dar in weekend o sa fac inventarul
It`s nice to important, but it`s more important to be nice!