Salut!!:D
-
gallgeorge
- gură spartă

Salut!!:D
Salut.Ma numesc George si am 15 ani.Mi-am descoperit pasiunea pentru lego la varsta de 4 ani cand am primit cadou de la parinti setul 4559( tren 9V ). Din pacate, nu am avut foarte multi bani la dispozitie sa imi maresc colectia, insa de vreo 2 ani m-am reapucat din nou de LEGO.
Hobby-uri: fotbal, baschet, pian , downhill, LEGO.
Pentru mine, LEGO este cel mai frumos hobby, si sper sa activez pe forum cat mai mult timp!
Hobby-uri: fotbal, baschet, pian , downhill, LEGO.
Pentru mine, LEGO este cel mai frumos hobby, si sper sa activez pe forum cat mai mult timp!
Ultima oară modificat Mie, 24 Octombrie '12, ora 15:57 de către gallgeorge, modificat 1 dată în total.
- Razvy_cluj_ro
- gură spartă

Re: Salut!!:D
Bine ai venit in ,,casa" nostra de lego! roflol Sunt curios sa-ti vadcolectia, si mai ales cateva moc-uri!
P.S. Daca ai 15 ani trebuie sa ai culoarea galbena, nu verde (verde sunt afolii
)
P.S. Daca ai 15 ani trebuie sa ai culoarea galbena, nu verde (verde sunt afolii
- alexutzu300
- gură spartă

Bun venit George
@Razvy Stiu,am observat si eu mai devreme,i-am spus lui Ikarus sa il schimbe.Acum,asteptam roflol
@Razvy Stiu,am observat si eu mai devreme,i-am spus lui Ikarus sa il schimbe.Acum,asteptam roflol

Strada mea modulara.Check it out,leave a comment.
http://www.flickr.com- Pentru topicuri cu mai mult de 3 poze,va rog,folositi flickr.O mie de posturi cu attachments sunt obositoare.
-
gallgeorge
- gură spartă

- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Salut,bine ai venit pe forum ... si celelalte urari pe care nu mai am che sa le scriu...
Frumoasa colectie,trenul ala de 9v este preferatul meu de cand l-am vazut intr-un catalog din 2000 ... l-am dorit mereu dar inca nu am ajus sa-l cumpar roflol cred ca va mai trece ceva timp pana il adaug la colectia mea
Frumoasa colectie,trenul ala de 9v este preferatul meu de cand l-am vazut intr-un catalog din 2000 ... l-am dorit mereu dar inca nu am ajus sa-l cumpar roflol cred ca va mai trece ceva timp pana il adaug la colectia mea
-
gallgeorge
- gură spartă

multumesc mult:D Eu tanjesc dupa emerald night:((
- N33
- gură spartă

- Judet: Maramures
Eu am Emerad Night roflol roflol roflol Asta este chiar aiurea,dar Emerald Nightul nu merge asa bine cum crezi ... si nici in nu incape in gara 2010 (sau din ce am era),arata bine dar e chiar pentru adulti...
- ikarus
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
@gallgeorge: bine ai venit. Te-am mutat in grupul TFOL, conform varstei. Te rog sa actualizezi ziua de nastere cu cea reala. Aici pe forum, valoram sinceritatea mai mult decat varsta.
Pagina de Facebook a rolug
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.
Cum se face o comandă pe Bricklink (actualizat 17/07/2011)
sugestii / plângeri, la mine!
consiliere matrimonială, la Adrian.