Salut !

braker23
gură spartă
gură spartă
Judet: Cluj
Flickr: https://www.flickr.com/photos/braker23/

Re: Salut !

Mesaj de braker23 » Lun, 21 Iulie '14, ora 09:24

Ce tot spui acolo tamas? Eu am cumparat la greu de pe olx/tocmai, chiar cu plata in avans, si n-am avut nici o problema. Si nu, n-am idee cine e devoratorul :)

thedutch21
gură spartă
gură spartă

Mesaj de thedutch21 » Lun, 21 Iulie '14, ora 09:27

Tamas, pe Tocmai si OLX poti gasi piese la gramada, sau seturi noi, sigilate. Cum exista si "livrarea cu verificare", nu vad de unde frica de a-ti pierde banii. Daca ce iti vine in colet nu corespunde cu ce ai cumparat, nu platesti curierului!

Daca ai experiente, impartaseste-le! Eu am cumparat seturi de acolo si am fost multumit.

lapsanszkitamas
gură spartă
gură spartă
Judet: Mures

Mesaj de lapsanszkitamas » Mar, 22 Iulie '14, ora 21:06

Eh, nu cu lego am patit-o... Indiferent, politistilor le-a luat 1 an si 2 luni sa-l sperie pe desteptu' asta din Neamt, in contextul in care eu le-am dat toate detaliile. Ba mai mult, in ziua in care am depus plangerea, l-am identificat pe desteptul asta de pe fisa lui (da, politia are o baza de date plina cu informatii despre cetatenii romaniei). Am recuperat banii, dar as fi preferat sa nu o patesc.

M-am ars cu ciorba, acum suflu si in iaurt. Asta e motivul pentru care am insistat cu aceea lista a vanzatorilor de incredere, si nu cumpar decat de la vanzatorii care au mai vandut pe aici.
Follow LapsiKocka - Instagram - Youtube - Facebook