Impartasesc pasiunea pentru constructiile lego alaturi de baiatul meu in varsta de 15 ani. El isi dedica o mare parte din timpul liber construirii seturilor. Primele seturi i le-am construit eu la varsta de 4 ani, o perioada am construit impreuna iar pe masura ce a crescut le-a construit singur. Acum il las mai mult pe el sa se bucure de lego iar eu in masura in care am timp construiesc.
Am vizitat expozitia lego din 2019 de la Grand Arena impreuna cu toata familia si am fost impresionati de corpul omenesc, personajele Marvel, masina presedintelui SUA, machetele reprezentand orasele si constructii istorice.
Anul acesta in februarie am admirat expozitia lego de la Castelul Cantacuzino impreuna cu copiii.
Pana in prezent seturile au fost construite conform indicatiilor si mai putin am facut combinatii, inovatii.
As vrea sa am mai mult timp sa dedic acestei pasiuni. Sper sa primesc permisiunea sa urmaresc noutatile si sa am acces la expozitii.
Multumesc.
Bine v-am gasit!
-
Gabriela Stoica
- tăcut

- Judet: Buzau
-
anacronox
- gură spartă

Re: Bine v-am gasit!
Bine ai venit pe forum si in comunitatea rolug. Ne bucuram ca ti-a placut expozitia noastra de la Cantacuzino.
Ce teme de lego colecționați și vă plac?
Ce teme de lego colecționați și vă plac?
-
Gabriela Stoica
- tăcut

- Judet: Buzau
MIe imi plac cele de arhitectura, baiatului personaje Marvel, Ninjago, Harry Potter.
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Bun venit in grup! Sa nu va sfiiti de la a da drumul la creativitate. Instructiunile sunt bune de inceput, dar adevarata bucurie vine din creatiile personale