Join the cub 😎
-
Marius Popa
- tăcut

- Judet: Timis
Join the cub 😎
Salutare eu sunt Marius Popa am 28 de ani si locuiesc in Teremia Mare, un sătuc frumos langa Timisoara si sunt pasionat de Lego de mic copil. Anul acesta am prins curaj să cumpăr primele seturi și să încep colecția.Construiesc Star Wars deoarece sunt mare fan,dar îmi plac si alte game ca Botanicals, Ideas, Icons ,Harry Potter sau 3/1 din care am de asemenea câteva seturi . De curând am început un canal de TikTok unde îmi prezint seturile construite si unde împărtășesc cu iubitorii Lego diverse subiecte pe tema Lego. Ma bucur sa mă aflu aici si sper sa cunosc multa lume pasionata de Lego. Incet incet strang piese pentru a crea propria mea diorama Star Wars.
-
endaerkened
- Ambassador

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/
Re: Join the cub 😎
Salut si bine ai venit! Suntem multi aici obsedati de Lego SW, ne bucuram cand vin intariri; intotdeauna asteptam membri noi sa se alature dioramelor si proiectelor comune (nu numai pe SW).
Care este era ta preferata?
Asteptam cu nerabdare poze/filmari despre creatiile tale.
Si poti sa faci un cont pe brickset.com , sa ai o evidenta pt colectie online si sa poti prezenta celorlalti.
BTW, avem un avanpost si in Timisoara+Arad cu cativa membri foarte talentati si activi
Spor la construit!
Si poti sa faci un cont pe brickset.com , sa ai o evidenta pt colectie online si sa poti prezenta celorlalti.
BTW, avem un avanpost si in Timisoara+Arad cu cativa membri foarte talentati si activi
Spor la construit!
-
anacronox
- gură spartă

Salut Marius și bine ai venit! Ne bucurăm de încă un fan care se alătură comunității!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Bun venit!
Da, multi sunt cu religia Star Wars pe aici, as zice cam prea multi deja
Ai experimentat cu constructii proprii, fara instructiuni, doar pe baza imaginatiei si a pieselor disponibile? Noi le zicem MOCuri pe scurt, de la My Own Creation
Da-ne un cont de tiktok ca sa iti putem da follow. Postezi si pe alte platforme, de exemplu Instagram?
Da, multi sunt cu religia Star Wars pe aici, as zice cam prea multi deja
Ai experimentat cu constructii proprii, fara instructiuni, doar pe baza imaginatiei si a pieselor disponibile? Noi le zicem MOCuri pe scurt, de la My Own Creation
Da-ne un cont de tiktok ca sa iti putem da follow. Postezi si pe alte platforme, de exemplu Instagram?
-
Marius Popa
- tăcut

mariusgeorgian04 aunt pe TikTok construiesc tot felul de seturi nu doar Starwars am botanicals ideas in prezent colecționez piese pt a construii propriul Moc sunt relativ la inceput cu , construirea lego am un an de cand fac regulat dar merg inainte in limita timpului si bugetului bineînțeles
-
Marius Popa
- tăcut

-
Marius Popa
- tăcut

Era mea preferată sunt filmele prequels si cele clasice de la. Imperiul contraataca la întoarcerea lui jedi . Ultimile din serie imi plac dar nu asa de milt se putea clar mult mai bine . Rouge one are un loc aparte in sufletul meu .endaerkened scrie: ↑Mie, 19 Martie '25, ora 00:47Salut si bine ai venit! Suntem multi aici obsedati de Lego SW, ne bucuram cand vin intariri; intotdeauna asteptam membri noi sa se alature dioramelor si proiectelor comune (nu numai pe SW).
Spor la construit!
- Vlad88
- gură spartă

- Judet: Bucuresti
- Flickr: https://www.flickr.com/gp/142301564@N08/5f995B
Rogue One e singurul film Bun scos de Disney
-
endaerkened
- Ambassador

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/