Salut si bine v-am gasit! Ma numesc Rares si de cativa ani incoace am inceput sa colectionez seturi Lego Star Wars.
M-am inscris in urma cu ceva timp, dar nu am apucat sa scriu nici un mesaj, asa ca o sa va rog sa ma scuzati. Am dat din greseala peste aceasta comunitate, in urma unei conversatii pe care am avut-o cu un membru de la care am cumparat doua seturi Lego si din vorba in vorba am ajuns aici. Am apucat sa strang o colectie de vreo 40+ seturi (nave, casti etc) construite + vreo 30+ seturi neconstruite (din lipsa de spatiu). Am in plan, desigur sa mai maresc colectia, dar si spatiul in viitorul apropiat.
Mai am si vreo 3-4 MOC-uri construite in timpul liber (cand apuc), pe care o sa le postez in curand pe forum.
Imi pare bine sa va cunosc :)
Salutare :)
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures
Re: Salutare :)
Bun venit! Cam multi fani Star Wars avem pe aici, dar e bine, ca avem si multe proiecte cu Star Wars. Astept sa vad MOCurile
-
endaerkened
- Ambassador

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/
Salut si bine ai venit! Echipa SW intotdeauna se bucura de intariri, avem niste proiecte comune destul de faine
Este o anume era din SW care iti place?
Sunt curios de MOCuri; asteptam sa le vedem pe forum
Sunt curios de MOCuri; asteptam sa le vedem pe forum
-
Kalimero_O
- tăcut

- Judet: Cluj
Salut, legat de o anumita era pot sa zic ca imi plac filmele din 1999-2005 (trilogia), dar sunt mare fan Kylo Ren. Am pus si cateva MOCuri pe forum (n-au legatura cu Kylo Renendaerkened scrie: ↑Mie, 12 Februarie '25, ora 19:12Salut si bine ai venit! Echipa SW intotdeauna se bucura de intariri, avem niste proiecte comune destul de faine![]()
Sunt curios de MOCuri; asteptam sa le vedem pe forum![]()
- lapsanszkitamas
- gură spartă

- Judet: Mures