Salutari! Mă bucur să vă cunosc
- Darth Revan
- comunicativ

- Judet: Mures
Salutari! Mă bucur să vă cunosc
Bună tuturor! Mă numesc Alex (sau Revan) și am o colecție medie de seturi și mocuri, în special Star Wars și am o pasiune obsedantă pentru navele imperiale TIE. Am auzit foarte multe lucruri bune despre acest site și în sfârșit pot să îl încerc :)
-
anacronox
- gură spartă

Re: Salutari! Mă bucur să vă cunosc
Salut. Welcome to the Dark Side. We have cookies și o grămadă de Star Wars. Suntem mereu în căutarea unor Padawani sau discipoli Sith să se alăture grupului. Ai ajuns fix unde trebuie. Aici vei găsi cam orice pe tema Star Wars, de la Old Republic, trilogiile Star Wars și până la concepte inspirate din jocurile video. Ai cumva o listă de seturi sau o prezență în social media? May the Force be with you!
- Darth Revan
- comunicativ

Well how do they say peace is a lie, there is only passion, passion for LEGO and passion for Star Wars! Nu am încă alte platforme pe care încarc dar o listă cu seturi am pe bricklink. Am multe mocuri mai ales digitale și aș vrea să contriui cât de mult la această comunitate, dar aș avea nevoie de niște sfaturianacronox scrie: ↑Vin, 15 Noiembrie '24, ora 12:12Salut. Welcome to the Dark Side. We have cookies și o grămadă de Star Wars. Suntem mereu în căutarea unor Padawani sau discipoli Sith să se alăture grupului. Ai ajuns fix unde trebuie. Aici vei găsi cam orice pe tema Star Wars, de la Old Republic, trilogiile Star Wars și până la concepte inspirate din jocurile video. Ai cumva o listă de seturi sau o prezență în social media? May the Force be with you!
- lapsanszkitamas
- gură spartă

Bun venit! Aici e o numeroasa familie de fani LEGO SW. Defapt, am luat recordul mondial cu un proiect Star Wars Rebels, so that says a lot.
- Darth Revan
- comunicativ

Am văzut Lothal-ul, arată extraordinar! Vreau să contribui și eu cu cât de mult pot!lapsanszkitamas scrie: ↑Vin, 15 Noiembrie '24, ora 12:36Bun venit! Aici e o numeroasa familie de fani LEGO SW. Defapt, am luat recordul mondial cu un proiect Star Wars Rebels, so that says a lot.
-
endaerkened
- Ambassador

- Judet: Bihor
- Flickr: https://www.flickr.com/photos/152265303@N06/
Salut si bine ai venit!
Cum a zis si master Yoda: "once you start down the Lego Stars Wars path, forever it will dominate your destiny"
Intotdeauna ne bucuram sa avem membri noi
Cum a zis si master Yoda: "once you start down the Lego Stars Wars path, forever it will dominate your destiny"
Intotdeauna ne bucuram sa avem membri noi
- Darth Revan
- comunicativ

"Price is a lie, there is only passion, through passion you gain legos, through legos you get mocs, through mocs you gain victory, through victory my chains are broken. LEGO shall free me."endaerkened scrie: ↑Vin, 15 Noiembrie '24, ora 13:11Salut si bine ai venit!
Intotdeauna ne bucuram sa avem membri noi![]()
-
edina.babtan
- vorbăreț

- Judet: Arad
Bunaaa. Bine ai venit! Daca te intereseaza si alte teme, suntem aici si pasionati de cladiri, de minecraft, de tehnic, tot ce doresti. desi colegii m-au convertit si pe mine partial pe star wars 
- lapsanszkitamas
- gură spartă

BAAAA, io amu vad ca ti-ai pus la locatie judetul Mures. De unde esti?